Ezékiel névről mi a vélemény?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 1. 21:25
1/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik :) de nem adnám,csak második névként max
2/9 anonim válasza:
valahogy nem látom magam előtt, ahogy a kis Ezékiel XBOX-ozik a kanapémon, kettőt fingik és kikiabál a konyhába, hogy "anyaaa mikor lesz ebéééd?"
szerintem túl elvont
4/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, furcsának találom, viszont semmi megbotránkoztatót nem látok benne. Ha tetszik adjátok, ezzel nem szúrtok ki vele.
5/9 anonim válasza:
Nagyon erősen bibliai név. Ráadásul egy próféta neve. Vannak bibliai eredetű népszerű nevek, a József is az, amikor mégsem a biblia jut az ember eszébe. Az Ezekielnél viszont rögtön és ezzel mindig szembesülnie kell annak, aki viseli. A mai világban az Ezekiel név sajnos nem egy főnyeremény. Ha pedig nem lesz vallásos, akkor főleg nem. Egyébként tetszik, de ha nincs mögötti vallási háttér, akkor erősen stigmatizálhat.
6/9 anonim válasza:
Nekem a Raziel tetszik:D
Kulonleges.
7/9 anonim válasza:
Nekem tetszik, de biztos, hogy nem adnám. Tényleg elvont.
8/9 anonim válasza:
Próféta. Egyébként én nem adnám, mert nem vagyok izraelita, mert nagyon olyan hangzású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!