Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezékiel névről mi a vélemény?

Ezékiel névről mi a vélemény?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 1. 21:25
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
Nekem nagyon tetszik :) de nem adnám,csak második névként max
2018. ápr. 1. 21:34
 2/9 anonim ***** válasza:
71%

valahogy nem látom magam előtt, ahogy a kis Ezékiel XBOX-ozik a kanapémon, kettőt fingik és kikiabál a konyhába, hogy "anyaaa mikor lesz ebéééd?"

szerintem túl elvont

2018. ápr. 1. 21:37
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Furcsa. (Nem jo ertelemben)
2018. ápr. 1. 21:51
 4/9 anonim ***** válasza:
31%
Nekem nem tetszik, furcsának találom, viszont semmi megbotránkoztatót nem látok benne. Ha tetszik adjátok, ezzel nem szúrtok ki vele.
2018. ápr. 1. 22:21
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon erősen bibliai név. Ráadásul egy próféta neve. Vannak bibliai eredetű népszerű nevek, a József is az, amikor mégsem a biblia jut az ember eszébe. Az Ezekielnél viszont rögtön és ezzel mindig szembesülnie kell annak, aki viseli. A mai világban az Ezekiel név sajnos nem egy főnyeremény. Ha pedig nem lesz vallásos, akkor főleg nem. Egyébként tetszik, de ha nincs mögötti vallási háttér, akkor erősen stigmatizálhat.
2018. ápr. 1. 22:37
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem a Raziel tetszik:D

Kulonleges.

2018. ápr. 2. 00:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, de biztos, hogy nem adnám. Tényleg elvont.
2018. ápr. 2. 11:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Próféta. Egyébként én nem adnám, mert nem vagyok izraelita, mert nagyon olyan hangzású.
2018. ápr. 2. 23:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor már legyen Júdás :D
2018. ápr. 27. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!