Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 29 évesen még ugye nem tartozn...

29 évesen még ugye nem tartoznék a későn szülő anyák közé?

Figyelt kérdés
Oké, tudom, hogy pár évtizede még későinek számított volna, de manapság ugye még jó ha 29 évesen szüli valaki az első gyerekét, nem olyan késő, hogy bármi hátrány származna belőle?
2018. júl. 18. 07:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
29%
28 es 33 evesen szultem, pont mint annak idejen edesanyam is. Egyaltalan nem tartottam idosnek magam, foleg mert tenyleg az ismerettsegi koromben is szinte mind idosebben szultek az elsot, vagy meg azota is csak tervezik....
2018. júl. 18. 11:13
 12/14 anonim ***** válasza:
76%

A 40 évesen és afölött gyermeket vállalók a későn szülők...

Nekem mondjuk eszembe nem volt huszonévesen gyereket vállalni, de 25 körül biológiailag ideális.

2018. júl. 18. 12:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem vagy elkésve, ne aggódj. Nekünk 28 és 30 volt feleségem első és második gyereknél. És mi is azt gondoltuk késő, mert anyáink 25 évesen vagy még előbb szültek. Aztán az orvos mondta, hogy manapság már a 28 korai. Az átlag is ekörül van, de ha nem veszed figyelembe a kisebbségeket akik 14 évesen is szülnek akkor inkább 30 körül lehet a magyar fehér emberek átlaga.
2018. júl. 18. 12:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyjából átlagos, bár ha jól tudom, akkor biológiailag 24 éves kor a legideálisabb. De semmiről nem vagy lekésve, bőven nem. A nővérem 31 volt, a nagynéném 36 az elsőnél, a másik nagynéném pedig 40 évesen szülte a legkisebbet. Gondolj arra, hogy mikor a gyereked 20 éves lesz, te még nem leszel 50 se, mire mondjuk neki is gyereke lesz, 60 körül leszel, ideális kor a nagymamaságra. Szerintem pont időben vagy. :)
2018. júl. 21. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!