Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sára Bella vagy Bella Sára...

Sára Bella vagy Bella Sára hangzik jobban?

Figyelt kérdés
Családnév Kozári

2018. júl. 17. 11:48
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Van már két gyermekünk, fiú, lány, nekik is két keresztnevük van, két szótagúak.

Ez a két név ami tetszik nekünk.

A mi döntésünk lesz.

2018. júl. 17. 23:45
 22/33 anonim ***** válasza:
62%
Kozári Bella Sára
2018. júl. 18. 12:47
 23/33 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem is leginkább egyik se. Viszont a Bella név sokkal szebb, kecsesebb, kellemesebb; mint a Sára, így úgy szólítanám. Amúgy ha Izabella Sára, vagy Sára Izabella talán úgy jobb lenne. Amúgy, hogyha KSB-t nézzük, akkor ott a Kozárinak meg a Sárának az r-betűje nagyon nem hangzik együtt jól; meg picit hasonlít arra; mintha iylen lenézően mondanák; hogy pl egy Kozár nevű település arról lenne híres, hogy sáros; mocskos, piszkos. Tehát ha Sára van az elején, ezek miatt szerintem nagyon nem szerencsés. Ha meg a Bella van elől, akkor meg lehet, hogy valakinek így jön ki, hogy ribella. Az se túl klassz. Mondjuk ez nem erősen jön ki, de ha valaki nagyon kötözködni akar , akkor megtalálja a módját, kijöhet belőle ez is. Meg lehet, hogy picit olyanra is hasonlítana úgy, hogy a BELseje SÁRos. Külön -külön mindegyik név jó, de együtt így valahogy nem annyira passzolnak. Viszont, ha odateszünk még egy Izát, akkor ha a Sára van előlrébb, még az se annyira zavaró, bár azért kicsit igen; risára; az meg kicsit ilyen kacifántos tehát; olyan picit, mintha zötykölődne egy vonat. Viszont úgy, hogy Kozári Izabella Sára, szerintem tökéletesen szépen hangzik; így viszont szerintem már gyönyörű, és nem is zavaró, hogy a Kozári i-vel végződik, az Izabella pedig azzal kezdődik. Szóval én Izabella Sárára szavazók. Szerintem ez a kombó csak úgy jó.
2018. júl. 18. 12:49
 24/33 anonim ***** válasza:
44%
*Ja meg még a ribella hasonlít arra is, hogy lázadó. (rebel)
2018. júl. 18. 12:51
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Bellát nem adnám, komolytalan, gyerekes. Akkor már Kozári Sára Bella. Vagy inkább Kozári Sára Izabella
2018. júl. 18. 13:40
 26/33 A kérdező kommentje:

Köszi.

Nekem az Izabella nagyon nem tetszik. Az Annabella jött még szóba, de ahhoz már nem adnék másik nevet.

Mind a két gyerekünk neve r betűre végződik.

Sőt a lányunkké Bi vel kezdődik. Kicsit megfordult a fejemben hogy majd lehet egyszer ri - bi nek csúfolják, de sajnos mindig benne van a pakliban.

2018. júl. 18. 14:27
 27/33 anonim ***** válasza:
És egy olyan kombó, hogy Mirabella esetleg?
2018. júl. 18. 16:54
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
*esetleg még egy Eszterella?
2018. júl. 18. 16:55
 29/33 anonim ***** válasza:

*Kitaláltam még kettőt:)

Larabella -ez egy szájápolóra hasonlít, mondjuk nem is illik annyira a vezetéknévhez; és Arabella; de mondjuk ez se a perfekt.

2018. júl. 18. 16:58
 30/33 anonim ***** válasza:
*Vagy esetleg Stella? És akkor kicsit Sára is , kicsit Bella is; és énnekem S-sel kiejtve amúgy jobban tetszik, de ha akarjátok, ejthetitek Sz-szel; is, de szerintem S-sel kiejtve sokkal szebb, dallamosabb. Magyar területen mindneképp. Külföldön már a Stella is jó, de egy magyarnak talán nem annyira illene Sz-szel:)
2018. júl. 18. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!