Szerintem nem nagyon illenek össze, de akkor már Sára Bella.
2018. júl. 17. 13:06
13/33 anonim válasza:
Szerintem is Bella Sára. Amit írt valaki, tetszik simán a Sára is a vezetéknévvel. Olyan kis "ütős". :)
2018. júl. 17. 13:43
14/33 anonim válasza:
Azt amelyiket használni fogjátok. Mindenhol csak az első keresztnévig mondják anevet.
Két gyerekem van két keresztnevük van mindkettőnek de csak az elsőt használjuk.
Bella újszerű de szerintem Izabella jobb lenne és lehetne Bella. A másik hogy valahogy a deBella jut eszembe bár csúfolni bármit lehet.
Pl Koródi Izabella Sára.
Szerintem így komolyabb hatású.
Nekem nem tetszenek a becenevek rendes névnek, de az Izabella után egy Sarolta már túl hosszú lenne.
2018. júl. 17. 13:53
15/33 anonim válasza:
Vagy Koródi Sarolta Bella
2018. júl. 17. 13:54
16/33 anonim válasza:
Nem tudom miért írtam el a vezetéknevet kétszer is bocsi
2018. júl. 17. 13:54
17/33 anonim válasza:
A Bella szép név, de én nem adnék mellé Sárát. Ez a ti döntésetek, de ha választani kell akkor Bella Sára. A Sára Bella jobban hangzik, de annyira nem tetszik nekem a Sára. :!
2018. júl. 17. 15:09
18/33 anonim válasza:
Ha csak ez van, akkor Kozári Sára Bella. A Bella becenév, nem adnám első névnek.
Maximum úgy hogy Kozári Izabella Sára
2018. júl. 17. 17:25
19/33 anonim válasza:
Kozári Sára, én csak így adnám.
De ha választani kell, akkor Sára Bella, és úgyis az 1.fogja használni.
2018. júl. 17. 18:11
20/33 anonim válasza:
Kozári Sára.
Felesleges két név. Sárával szerintem jobb, de ha ti inkább Bellának szólítanátok, akkor legyen Bella.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!