Mit tegyek ha másfél éves fiam imádja az apját, viszont én már nem bírok tovább együtt élni vele?
Kétségbe vagyok esve. Kapcsolatunk a párommal maga a pokol, mindig is sokat veszekedtünk de már úgy érzem h teljesen elveszítettem önmagam mellette. Az anyja miatt is sokat veszekszünk, ő imádja az anyját de szerintem egy hárpia.
Eddig úgy voltam hogy valahogy csak kibírom, hátha jobbra fordulnak a dolgok de sajnos nem.
90 km-re fogunk költözni a fiammal, vissza a szüleimhez, és a párom minden hétvégén el szeretné hozni a gyereket amibe én nem tudok beleegyeznek, hétközben én is dolgozni fogok, s akkor a gyerek 1 hétvégén se lehetne velem. De nem akarom kisajátítani sem, mert a gyerek nagyon szereti őt. Mit tegyek?
a gyerek nem árucikk. dugja fel magának a pénzt, de ne a gyerekkel zsaroljon!
majd a bíróság megállapítja a láthatást, minden 2. hétvége, és cserébe mondjuk majd ha nagyobb lesz a nyári szünetek fele (igen, oldja majd meg akkor is, ha nem csak hétvége és pihenőnap van, hogy hétköznap is van neki gyereke).
Nem próbáljátok meg újra kezdeni, valahol messzebb? Akár én is írhattam volna a kérdést, azért mondom. Mi is a béka feneke alól jövögettünk helyre. De ehhez nálunk is keményen helyre kellett tenni a dolgokat, hogy mindenki tudja meddig mehet el, úgy értem ebbe anyósék is beletartoznak.
Másfél éveset szerintem nem vihet el addig az apja egész hétvégére, míg a bíróság ki nem mondja. Az meg nem 2 hét. Addig egyezzetek meg abban, hogy nálatok találkozik a gyerekkel, akár ott is alhat, ha a viszony még olyan.
Én sem szívesen engedném el a helyedben, de elszakítani tényleg nem jó.
Úgyhogy elsősorban az a javaslatom, hogy beszéljétek meg, a férjednek ér-e annyit a családja, hogy észbe kapjon. Talán igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!