Mit tegyek ha másfél éves fiam imádja az apját, viszont én már nem bírok tovább együtt élni vele?
Kétségbe vagyok esve. Kapcsolatunk a párommal maga a pokol, mindig is sokat veszekedtünk de már úgy érzem h teljesen elveszítettem önmagam mellette. Az anyja miatt is sokat veszekszünk, ő imádja az anyját de szerintem egy hárpia.
Eddig úgy voltam hogy valahogy csak kibírom, hátha jobbra fordulnak a dolgok de sajnos nem.
90 km-re fogunk költözni a fiammal, vissza a szüleimhez, és a párom minden hétvégén el szeretné hozni a gyereket amibe én nem tudok beleegyeznek, hétközben én is dolgozni fogok, s akkor a gyerek 1 hétvégén se lehetne velem. De nem akarom kisajátítani sem, mert a gyerek nagyon szereti őt. Mit tegyek?
Amit az utolsó ír, nem rossz. Nálunk úgy volt, hogy minden második hétvége péntek délutántól vasárnap estig apukáé volt. De lazán vettük, láthatta bármikor, nyári szünetben sokat volt nála. Mikor nagyobb lett, már egyedül jött ment, nem volt korlátozva sosem hogy menjen az apjához.
Próbálj jó viszonyban elválni, maradni, mindenkinek jobb és könnyebb lesz.
Te nem bírod az apját és a nagyanyját- a kicsi gyerek szereti őket - legyen az apánál, te meg keresgélj, akit el bírsz viselni és akinél "megtalálod önmagad" (hogy elveszítetted önmagad annak egyedül TE vagy az oka
"hátha jobbra fordulnak a dolgok" - nem fognak ettől hogy kiszakítod az apja mellől
Kérdező, te borultál a karjaiba, te szeretted meg, te mentél hozzá - nem mi. Nem érdekel, hogy egy kiábrándulás után mit írsz róla. Anyós meg hagyd ki, persze hogy szereti az anyját, te is szereted, viszont neked csak ezt kell elviselni, hogy ő szereti a saját anyját. A gyerek megsínyli ezt, hogy nem férsz a bőrödbe. Nem veszítetted el önmagad - itt írsz, nagyon is megvagy. Nézd már meg ezt, rólatok szól, a kiábrándulásról és a hogyan továbbról végig és gondolkozz!
https://www.youtube.com/watch?time_continue=348&v=XR1MgbYvMLk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!