Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most várjuk az első babánkat...

Most várjuk az első babánkat és érdekelne, hogy kezdésnek milyen és mennyi cumisüveget érdemes venni?

Figyelt kérdés
Az oké, hogy újszülöttnek valót, de mondjuk melyik márka az amelyik jó? Illetve hány db-ot? Érdemes megvenni a kezdő cumisüveg szettet vagy elég csak 1 vagy 2? Köszönöm ha adtok tanácsokat ez ügyben!
2018. júl. 15. 16:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Max 1-et.. ha nem kell tápszeres pótlás, akkor is lehet lesz helyzet, amikor lefejt tejet adhattok stb. Ha tápszeres lenne, szerintem 3-4 üvegtől több felesleges.

Márka.. én Mam-ot vettem de avent, tommee tippee is jó nevű márkák. Aztán a baba eldönti, hogy jó-e. Az enyémeknek megfelelt a MAM de már kórhában muszáj volt sajnos.

2018. júl. 15. 19:31
 12/17 anonim ***** válasza:
54%
Nem vettünk egyik gyereknek sem, szoptattam őket, 6 hónapos koruktól pedig tanultunk vizet inni, ügyesen meg is tanulták hamar. Nekünk felesleges lett volna.
2018. júl. 15. 19:34
 13/17 anonim ***** válasza:

vettem hármat, kaptunk még hármat, használtunk nullát.

Nem érdemes beruházni, max 2 kicsire, az elég, és ha nem fogsz tudni szoptatni, majd az első hetekben bővítitek a készletet.

2018. júl. 16. 08:39
 14/17 anonim ***** válasza:
54%

Ha szoptatni szeretned, akkor sved itatopoharat, fecskendot erdemes beszerezni, de a kiskanal, es kis uvegpohar is teljesen jo, ha barmit adni kell neki, ezek szoptatasbarat eszkozok.

Ha nem szeretned szoptatni, akkor a MaM es Nuk uvegei is jok, mi tobbfelet is probaltunk, ami nagyon nem jott be az a Medela Calma. Elvileg jobban kellene, hogy imitalja az anyamellet, meg jobban meg kell a babanak dolgozni vele. A Nuk cumisuvegfejei mar olyanok, amik a fogakra kevesbe karosak, cumibol is Nuk van, ha viszont szoptatni szeretnel, akkor egyiket sem ajanlom, elrontja a szopasi technikat, teljesen mashogy kell ezeket szopiznia, mint a mellet, fajdalmas, a cminak veres mellbimbo lehet a vege, a cumisuvegnek meg a szopizas elutasitasa, mert teljesen mas utemben jon belole a tej, akar egy alkalom is bezavarhat.

2018. júl. 16. 09:56
 15/17 anonim ***** válasza:

5ös vagyok, nemtudom mi volt a probléma a válaszommal..

Jó,ha van otthon 1 cumisüveg, sosem tudni!

2018. júl. 16. 12:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Mi egyet kaptunk üvegből, azt nem használtuk, vettem egy Dm márkásat, meg egy Aventet, de a mellszívóhoz is volt egy. Aztán a sterilizálóhoz adtak egy Mam-ot, ajándèkcsomagban Tommee Tippee volt. A vègén belefulladtunk az üvegekbe.. Az első két hónapban kellett tápszerpótlás miatt cumisüveg. Én az Aventet szerettem, férjem a Mam-ot, a Tommeet egyikünk se, többit nem használtuk. 10 hónaposom még mindig anyatejes a hozzátáplálás mellett, vizet pedig csőrösből tanult meg inni, mert nem tudott mit kezdeni a cumisüveggel.

Tanulság: 2 db cumisüveg elég, ha esetleg pótolni kell, de ennél több felesleges.

2018. júl. 16. 13:27
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Mentek a zöld kezek
2018. júl. 16. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!