Most várjuk az első babánkat és érdekelne, hogy kezdésnek milyen és mennyi cumisüveget érdemes venni?
Max 1-et.. ha nem kell tápszeres pótlás, akkor is lehet lesz helyzet, amikor lefejt tejet adhattok stb. Ha tápszeres lenne, szerintem 3-4 üvegtől több felesleges.
Márka.. én Mam-ot vettem de avent, tommee tippee is jó nevű márkák. Aztán a baba eldönti, hogy jó-e. Az enyémeknek megfelelt a MAM de már kórhában muszáj volt sajnos.
vettem hármat, kaptunk még hármat, használtunk nullát.
Nem érdemes beruházni, max 2 kicsire, az elég, és ha nem fogsz tudni szoptatni, majd az első hetekben bővítitek a készletet.
Ha szoptatni szeretned, akkor sved itatopoharat, fecskendot erdemes beszerezni, de a kiskanal, es kis uvegpohar is teljesen jo, ha barmit adni kell neki, ezek szoptatasbarat eszkozok.
Ha nem szeretned szoptatni, akkor a MaM es Nuk uvegei is jok, mi tobbfelet is probaltunk, ami nagyon nem jott be az a Medela Calma. Elvileg jobban kellene, hogy imitalja az anyamellet, meg jobban meg kell a babanak dolgozni vele. A Nuk cumisuvegfejei mar olyanok, amik a fogakra kevesbe karosak, cumibol is Nuk van, ha viszont szoptatni szeretnel, akkor egyiket sem ajanlom, elrontja a szopasi technikat, teljesen mashogy kell ezeket szopiznia, mint a mellet, fajdalmas, a cminak veres mellbimbo lehet a vege, a cumisuvegnek meg a szopizas elutasitasa, mert teljesen mas utemben jon belole a tej, akar egy alkalom is bezavarhat.
5ös vagyok, nemtudom mi volt a probléma a válaszommal..
Jó,ha van otthon 1 cumisüveg, sosem tudni!
Mi egyet kaptunk üvegből, azt nem használtuk, vettem egy Dm márkásat, meg egy Aventet, de a mellszívóhoz is volt egy. Aztán a sterilizálóhoz adtak egy Mam-ot, ajándèkcsomagban Tommee Tippee volt. A vègén belefulladtunk az üvegekbe.. Az első két hónapban kellett tápszerpótlás miatt cumisüveg. Én az Aventet szerettem, férjem a Mam-ot, a Tommeet egyikünk se, többit nem használtuk. 10 hónaposom még mindig anyatejes a hozzátáplálás mellett, vizet pedig csőrösből tanult meg inni, mert nem tudott mit kezdeni a cumisüveggel.
Tanulság: 2 db cumisüveg elég, ha esetleg pótolni kell, de ennél több felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!