Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez esetben válassz...

Szerintetek ez esetben válasszunk másik nevet/neveket?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet hogy iker fiaink lesznek, választottunk nekik két nevet, most jöttünk rá hogy egy napon van a névnapjuk. Nagyon rossz helyzet lenne ezeknél a neveknél maradni szerintetek?
2018. júl. 15. 09:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ők ezt fogják megszokni, természetes lesz nekik, úgyhogy ha ezek a nevek tetszenek szerintem nem gáz. Inkább arra figyelnék, hogy névnapra, szülinapra is ne csak közös ajándékokat, tortát, stb. kapjanak azzal a felkiáltással, hogy úgyis ikrek, hanem egyénileg (is).
2018. júl. 15. 13:38
 12/16 anonim ***** válasza:
84%

kedves válaszokat kaptál, én hadd írjak tapasztalatból.

Az első két gyermekünk iker, fiúk. Meg van egy öcsi is.

Nos, az ikrek 7 évesek, és egész életükben rivalizáltak eddig.

Imádják, hogy van egy nap, ami csak az ő ünnepük, a névnapjuk. És jó is, hogy az éppen nem ünneplőnek tolerálnia kell. Majd meglátod, milyen fontos ez.

Akárcsak a külön nyaralás, egyenként nagyszülőnél alvás is.

Sajnos nem értek egyet azzal, hogy a szülinapjuk is együtt van, hát akkor oh, úgyis jó lesz együtt a névnapjuk. Nem lesz jó. Egész életükben vágyni fognak arra, hogy önálló egyéniségként fogadják el őket.

Kérlek, fontold meg ezt, a többiek meg nyugodtan lepontozhatnak.

2018. júl. 15. 14:22
 13/16 anonim ***** válasza:
62%
Én ugyanígy gondolom mint az utolsó.
2018. júl. 15. 15:36
 14/16 anonim ***** válasza:
80%
Nem választanék mást :)
2018. júl. 15. 19:55
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kellenek másik nevek!
2018. júl. 17. 15:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell emiatt változtatani.Nálunk viccesen jött ki.4 fiam van,nem elég,hogy mind a négynek egy hónapban van a névanpja,de még egy napon is.A legnagyobbam Soma,az ikrek Kornél és Kristóf, a legkisebb Jakab.Július 3 Soma,Kornél.Július 25 Kristóf,Jakab.
2018. júl. 21. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!