Hogy keszítettetek fel a "nagytesót", hogy lesz egy testvere?
Nálunk a baráti körben fél évvel korábban született a lányom egyik kis barátnőjének testvére, mint ahogy mi eldöntöttük, hogy nemsoká próbálkozni kezdünk, így teljesen értette, mi az a kistesó. Ezt felhasználva én megkérdeztem, hogy mit gondol, jó-e, hogy van a babarátnőjének kistestvére, és ő szeretne-e. 2,5 éves múlt akkor, de ő nagyon régóta beszélt már, ezért simán értette ezeket, és el is tudta mondani, mit gondol. Mondta, hogy igen, szeretne pici babát, vele fogunk aludni, cicizni fog anyával, cuki lesz, szeretni fogja, és makd megpuszilja :)
Most 13 hetes vagyok, lánykám most volt 3 éves, a szívhang óta tudja, hogy a pocakomban van a tesó. Odabújik, puszit ad rá, simogatja. Nagyon várja a kistesót, mondogatja, hogy odaadja neki a babajátékokat majd stb., nagyon édes :) az egyetlen hiba a gépezetben az volt, hogy azt mondta, hugit szeretne, de már tudjuk, hogy öcsi lesz. De azt mondta, nem baj, maradhat így is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!