Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más gyereke se eszi meg az...

Más gyereke se eszi meg az otthoni főtt ételt?

Figyelt kérdés
Azt mondja hogy az iskolában a menzás kaja finomabb.Pedig változatosan próbálok főzni. Mindenki megeszi a főztömet csak ő nem. Inkább el van egész nap vajas vagy májkrémes kenyéren. Más gyereke is így eszik? 8 éves.
2018. júl. 13. 12:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem, az én gyerekem szereti a főztömet.
2018. júl. 13. 12:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Tedd össze a két kezedet, hogy nálatok még jó a menza.

Nálunk egy kalap szar, de komolyan - sótlan, ízetlen. Én megeszek bármit, de a sulimenzai "étel" ez alól a 100% kivétel :D

A gyerekek általában farkaséhesen mennek haza, akik be vannak fizetve, és rávetik magukat az ételre, mert a suliban adott az valami borzalom, sajnos :(

2018. júl. 13. 12:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én lányom (6éves) azt mondja, hogy az én főztöm a legjobb. Mindenhol szokott enni, mamánál repetázik is.
2018. júl. 13. 13:01
 4/6 anonim válasza:
100%

Kellemetlen lehet. A húgom volt hasonló gyerekként, de apa megmondta neki, vagy eszel velünk, vagy nem eszel. Nincs vajas kenyér, szendvics, keksz, sem egyéb hülyeségek. Elég hamar elhagyta az allűröket.

A gyerekeimmel pedig sosem volt ilyen probléma. Ami azt illeti, olyat is megesznek, amit én nem. :)

2018. júl. 13. 13:06
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

Az én fiam sem eszik ittnon, ill. csak néhányat. Meg is kaptam már tőle, higy az oviban finomabb a kaja.

Próbáltuk már a nem kapsz mást, ha ezt nem eszed meg, képes volt 2 napig nem enni.

2018. júl. 13. 13:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Nalunk anno az unokatesóm csak nutellás kenyeret volt hajlandó enni. De jott egy nap mikor az en szüleimre bíztak. A kislány nem akart ebédelni csak nutellas kenyeret. Apám mondta neki, majd ha megetted az ebedet utana, de nem akart enni. Mi a tesómmal megettük az ebedet, es kaptunk nutellás kenyeret. Az unokatesomnak kidülledt a szeme, h mi ehetjük, mert ettünk ebedet, es egybol o is beburkolta. Utana persze kapott nutellat. En a gyerekemmel ugyan ezt fogom, vagy nem kap mast.
2018. júl. 13. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!