Ismét emelkedik az lh szintem. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Általában 32-35 naposak a ciklusaim.25-ös one step ovu tesztet használtam 19. és 20. napon volt a legerősebb 2 csíkom (de nem volt egyforma erős a 2 vonal)Már a 20. nap késő este csak halványat teszteltem.A 21. naptól a 24. napon csak 1 csíkos ovu tesztjeim voltak.Azonban tegnap a 25. napon megint halvány 2 csíkos ovu tesztem lett, mára meg erősödött a 2 vonal.Esetleg valakinek tapasztalat?Elmélet vagy valami?Lehet hogy most lesz ovulációm (először nem is volt), vagy esetleg már baba lehet a dologban (mivel olvastam, hogy jóstesztnek is használják az lh teszteket)Tudom jól, hogy senki nem lát belém, de ha valaki tapasztalt, vagy hallott hasonlót nagyon megköszönném ha írna.2018. júl. 8. 13:13
1/1 anonim válasza:
Mivel nem sikerült a tüszőrepedés elsőre, a szervezeted nekifut mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!