Ha PCO-s vagyok, akkor magas a hCG hormon szintem?
A PCO-tol lehetsz terhes. Kisebb a valószínűsége a teherbeesesnek, de ez nem sokat jelent...
Én nem hallottam még arról sem az egyetemen (orvosi), sem azóta, hogy hcg-emelkedéssel is jár a PCO. Nem ez a szakterületem, de ez a saját tapasztalatom is, meg nem is tudom, honnét lenne hcg-d máshonnan (jó, van pár olyan betegség, de a terhesség a legvalószínűbb. Szerintem. )
De ha megfordul a fejedben, hogy nem tartod meg (tudván, hogy ki tudja, mennyi az esélye a következőnek), mindenképp hívd fel a nőgyógyászod. Ha megtartod, még ráérhetsz pár napot/hetet, attól is függ, hányadik napon vagy...
Biztosan negatív eredményt még az uh sem mutatna PCO-nál, mivel ált. rendszertelen a ciklus, és lehet fiatalabb is a baba, mint az "eredeti" számítás szerint... De azt gondolom, ez nem lesz negatív...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!