Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Második gyereknèl nálatok sem...

Második gyereknèl nálatok sem hoztak már babalátogatáskor semmilyen ajándékot azok akik az elsőnèl hoztak?

Figyelt kérdés
Ne értsetek fèlre, nem a potya ajándèkot vártam, csak rosszul esik hogy az első gyerek kapott, a kicsi meg semmit, mintha ő nem lenne olyan fontos...
2018. júl. 7. 20:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én vittem. Eszembe sem jutott, hogy az első kapott a második ne kapjon.
2018. júl. 7. 20:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is eddig mindenhová vittem természetesen, sőt, a nagynak is valami apróbb dolgot. Nálam még csak úton a második.
2018. júl. 7. 20:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még csak egy gyerekem van, de nálunk természetes, hogy a rokonságban mindegyiket köszöntjük születése után és alap, hogy üres kézzel nem megyünk. Sőt én a nagyobbaknak is szoktam vinni valami apróságot, hogy ők se érezzék azt, hogy csak a kicsi számít.
2018. júl. 7. 20:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt olyan, aki a második gyereknél el sem jött. Több ismerős is. Mind olyan, akiknek a második gyerek születésekor mi elmentünk ugyanúgy.
2018. júl. 7. 20:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
El sem jöttek a második gyerek születésekor :(
2018. júl. 7. 21:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is gondban voltam ajándékkal mert a kicsi mindent megörökölt a nagyobb után. A többiek mind vittek popsitörlőt meg pelenkát. Na ezek után nem igazán lehet semmi eredetit vagy hasznosat kitalálni...

Persze valami apróságot vittünk, de sajnos ez a többedik gyerek sorsa, hogy már nem akkora szenzáció. Ránézésre ugyanazt tudja mint az előző, sír, alszik és eszik. Én is második gyerek voltam, éreztem is a bőrömön, szóval tudom milyen a másik oldal. Szerencsére azért előnye is van a dolognak, úgyhogy nem kell emiatt sajnálni.

2018. júl. 7. 23:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálunk kapott a kicsi is, de leginkább azért, mert nagy a korkülönbség, 8 év, és idő közben sok új barátunk, ismerősünk, munkatársunk lett. Viszont több olyan rokon is van, akik az elsőt még jöttek megnézni, a kicsi születésekor meg még egy telefont sem eresztettek meg, hogy gratulálunk, vagy valami. Van, aki azóta sem látta, azóta sem érdeklődött felőle (4 év alatt).
2018. júl. 8. 18:00
 8/9 anonim ***** válasza:
#6 én pl. minden baráti és családi körben születő babának takarót szoktam varrni/horgolni, névvel ellátva. Persze biztos, hogy örököl a kicsi a nagytól, de ez személyre szóló, hiszen rajta van a neve is, kimondottan neki készül.
2018. júl. 8. 18:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam hogy nem èn gondolkozom furcsán. Nálunk is van aki el se jött, de akik meg jöttek nem hoztak semmit. Egyedül tesómék kérdeztèk meg mit hozzanak, minek örülnènk, persze mondtam hogy különösen semmire ne költsenek max apróságot amit elteszünk a kicsinek hogy tőlük kapta, de tuti hoznak valamit. A többiek vagy el sem jöttek vagy nem hoztak semmit (pedig a nagynak anno igen). Nekem ez nagyon érthetetlen és rosszul esik, bár lehet èn vagyok érzèkeny ès amúgy is nagyon szeretnék figyelni rá h9gy egyenlően kezeljük a két gyereket...
2018. júl. 9. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!