Hogyam működnek a tesztek?
Figyelt kérdés
Azon gondoltkodtam, hogy az ovulációs/terhességi tesztek több fajta érzékenységben léteznek.Vegyünk például egy 20-as érzékenységű terhességi tesztet.Ha megjelenik rajta a második csík de nagyon halványan, akkor azt jelenti hogy legalább 20 egységnyi hcg van a vizeletben, tehát csak akkor jelenik meg a második csík ha legalább 20 egység hcg van?Vagy egy 20-as érzekenységű tesztnél amikor már 2 egyforma erős csíkot mutat a teszt akkor van kb 20 egység hcg a vizeletben (tehát a kevesebb szintet is kimutatja)?
Remélem érthetően fogalmaztam 😅 igazából csak a kíváncsi vagyok.
2018. júl. 7. 13:46
1/2 anonim válasza:
A leghalványabb második csíkhoz is kell minimum 20 egység. Ha sötétebb, akkor valószínűleg ennél több van. De fontos, hogy a vizeletteszt nem HCG szint mérő műszer, annyit tud objektíve kimutatni, hogy van-e, vagy nincs minimum 20 egységnyi HCG a pisiben.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, erre voltam kivácsi 😊 Ovulációs tesztnél is ugyanez van?
2018. júl. 7. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!