Összeadtuk, amink volt, és csak kevergettük, kevergettük...reggelre kikelt a gyerek. :)
Nem, nem. Hagyományos módon. Jó öreg ágy, meg ungibungi. És csak 9 hónap múlva kelt ki a gyerek. De így is jó volt. De az előző módszer gyorsabb lenne, az biztos. Mert így 1.5 év volt.
2018. júl. 5. 19:11
3/12 anonim válasza:
Nálunk kettő feküdt egy meg állt.☺
Az időt nem mértem ezt a kérdést meg nem értem.
Ovulációhoz közel kell együtt lenni, nem görcsölni rajta ès csinálni ahogy és ameddig jól esik.
2018. júl. 5. 19:16
4/12 anonim válasza:
Ez a héten a második kérdés
ennyire unalmas a nyári szünet?
Pedig még csak az elején vagytok gyerekek...
Olvasgassatok inkább biológia könyvet és még talán talán ragad is rátok valami
2018. júl. 5. 20:18
5/12 anonim válasza:
Mi szexeltünk, az időt nem mértem.
2018. júl. 5. 20:20
6/12 anonim válasza:
😂 szakadok 😂😂
2018. júl. 5. 20:29
7/12 anonim válasza:
Szintén szex.
Ha ennyi embernek hatásos volt, szerintem próbáld ki te is! Csak arra vigyázz hogy pasival! Különben nem lesz eredménye. A többiek ezt kihagyták. Szólj ha irjuk le hogy mit kell hova bedugni..
2018. júl. 5. 20:50
8/12 anonim válasza:
Viccet félretéve.. (ha komoly a kérdés) Hiába próbálkoztunk másfél évig nem sikerült aztán egyszer csak neten olvastam hogy a mensi 14. napján kell szexelni és miután elélvezett kb 10 percig "gyertya pózban" voltam tehát ami bement az még beljebb folyt :D Már lassan tölti a 8.hónapot
2018. júl. 5. 21:16
9/12 anonim válasza:
Bocsi én nagyon gondolkozom, de nem jövök rá mi a helyes válasz erre a kérdésre. Vagyis pontosan azt sem értem mi a kérdés... azt akarod tudni, hogy milyen pózban csináltuk és mennyi idő alatt sikerült teherbe esni?
2018. júl. 5. 22:15
10/12 anonim válasza:
Én a sims játékokban mindig titkos csalás kóddal. Még a nemét is kiválaszthattam. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!