Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kölcsönadnátok így játékokat?

Kölcsönadnátok így játékokat?

Figyelt kérdés

Húgom 2 hét múlva férjhez megy.

Kb fél évig mondogattam neki hogy kellene valami gyereksarok, animátor, gyermekfelügyelet, ahol a gyerekek elfoglalják magukat. Végig teljesen hajthatatlan volt, azt mondta ezzel ő nem rontja el a dekort és a drága helyszínt, meg egyébként is minek, a gyerekek úgy is a szüleikkel fognak inkább ülni...

Hát végül feladtam bár eléggé rosszul esett hogy nem veszi figyelembe hogy a 1,5 éves lányom nem tud egész nap játékok nélkül ellenni és ülni az asztalnál a szüleivel/nagyszüleivel... De hát az ő esküvője, ő tudja.

Na hát most viszont kitalálta, hogy mivel úgy néz ki sok gyerek lesz, ezért mégis kellene valami amivel lekötik magukat a gyerekek. De továbbra sem gyereksarok, és nem bent az étteremben, hanem csak pár játék az udvaron, a fűben, ahova szülők kivihetik játszani a gyerekeiket néha. És hogy nem felvenne valakit vagy bérelne dolgokat, hanem a mi játékainkat vinné el. Én erre nemet mondtam, amin persze megsértődött, és most én vagyok az irigy...

De nem is tudom mit vár, mert mégis mit adhatnék? Legót meg kirakót az udvarba, hogy elvesszen a fele a fűben?

Játékokat amiket beltéren használunk, hogy füves, földes, koszos legyen? netán elfújja őket a szél?...

Zenélő (nem olcsó) cuccokat amik kint maradnak ha jön az eső és tönkremennek?

na és meddig maradnának ott, és ki szedné össze őket? Az gáz ha én elhozok mindent mikor mi hazajövünk éjfél felé, de hagyjam ott az összes cuccunkat egy vadidegen étterembe ami nincs is közel? Hogy jutnak majd vissza hozzám, és mi garantálja hogy minden meglesz?

Szinte csak olyan játékunk van amit a lányom szeret és használ, mi lesz ha eltörnek, eltűnnek, tönkremennek?

Ha lenne egy kijelölt szoba, szőnyeggel, világítással, akkor persze adnék (bár akkor is félve, mert nem ismerem a többi gyereket), de így?

Ti kölcsönadnátok így a játékaitokat? Vagy mit mondanátok?

2018. júl. 5. 14:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem ne esküvőre készüljön a hugod..

.inkább keressen egy jó nagy fát meg egy rövid kötelet..Ez esküvőre készül???? Aztán meg majd jön a gyerek vállalás? Jól meggondolta a hapsi hogy egy ilyenhez megy hozzá?? A lányod játékait ne hagyd...az az övé!!!!!

2018. júl. 5. 15:38
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem adnek kölcsön játékot, de az is igaz, hogy eszembe nem jutna egy másfél évest esküvőre meg lakodalomba vinni és meg meg is szabni, hogy legyen játszósarok meg bebiszitter
2018. júl. 5. 15:49
 13/18 anonim ***** válasza:
87%
Mi ez a hiszti? Ezt rád is értem, nem csak a tesódra... Az én esküvőmön nem volt se animátor, se gyereksarok mégis tökéletesen elvoltak a picik és a kisgyerekek is. Ez már kicsit túlzás.
2018. júl. 5. 18:13
 14/18 anonim ***** válasza:
85%

Ezer teendő van egy esküvő előtt és ő legyen még plusz tekintettel, hogy a te gyermeked nincs el játèkok nélkül egész nap. Neked ez rosszul esik, aztán azt mondja ok legyen, de oldd meg te.

Kicsit szerintem túl van gondolva. Egy másfél éves gondolom még alszik is napközben ès nem egész nap vagytok a helyszínen. Vigyél játékot a gyermekednek, ha igényli meg oldja meg a többi gyerek anyukája is.

Voltam már sok esküvőn, de sehol nem volt se gyerek sarok se semmi ilyesmi, mégsem volt tele hisztiző, boldogtalan gyerekekkel.

2018. júl. 5. 19:13
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
Semmiképpen nem adnám, nem a te esküvőd! Hogy várhatja el ezt tőled, nem is értem! 22 évesen mentem férjhez, még gondolatban sem volt a gyerek. A meghívottak között 5 kisgyerek volt, nekik vettem 5 db buborékfúvót,2-3 kisautót, 2 db mágneses rajztáblát, tornyot amire karikákat kell pakolni. Vittem még karika építőjátékot, 2 kemény lapos könyvet és egy formebedobót, ami az enyém volt valamikor. Amiket vettem jó, ha 5 ezer forint volt. Ezenkívül ami felnőttnek, gyereknek egyaránt tetszett az a candy-bár volt (a gyerekek kedvéért csináltuk) sok-sok gyümölcs, pillecukor, gumicukor, színes nyalókák, bon-bonok. Imádták a kicsik :)
2018. júl. 5. 20:43
 16/18 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem ez a hugod esküvője, én kicsit furának tartom, hogy Te megmondod neki, hogy külön költsön animátorra, várra, játékokra stb..Ha neked rosszul esik, hogy nem veszi figyelembe a gyereked igènyeit, neki is rosszul eshet, hogy ilyen elvárásokat támasztasz feléje. Mindenki gondoskodjon a saját gyerekéről, nem minden a gyerekek körül forog.
2018. júl. 5. 21:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Eleg furan gondolkozik, de ha az en tesom akarna ezt, akkor osszeszednek par nelkulozheto jatekot, es azokat odaadnam, amiket mar amugysem hasznalunk, vagy nem feltek, vagy vennek neki a naszajandek-penz egy reszebol par dolgot, pl. labdat.
2018. júl. 6. 11:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Amugy egy 1,5 evesnek szerintem minden erdekes, nyilvan nem fog megmaradni egy helyben ulve, vihettek magatoknak par jatekot, mar tudod, hogy a hugod szamol azzal, hogy kint jatszhatnak, a tobbi szulo is oldja meg maganak a jatekot, aztan annyi, nem kell szerintem sem tulagyalni. En megertem egyebkent, van, aki egyaltalan nem akarja, hogy gyerekek legyenek az eskuvojen, voltam mar olyanon, ahol nem is voltak, es olyanon is, ahol volt jatszosarok. Azert az jo dolog egyebkent, 3 vagy 4 kisgyerek volt, es jol jott. Szerencsere a mienk otthon volt a nagyszulokkel, egyszer vittem csak eskuvore, de akkor csak 6 honapos volt, egesznapos volt, es a szoptatas miatt nem hagyhattam masra.
2018. júl. 6. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!