Kölcsönadnátok így játékokat?
Húgom 2 hét múlva férjhez megy.
Kb fél évig mondogattam neki hogy kellene valami gyereksarok, animátor, gyermekfelügyelet, ahol a gyerekek elfoglalják magukat. Végig teljesen hajthatatlan volt, azt mondta ezzel ő nem rontja el a dekort és a drága helyszínt, meg egyébként is minek, a gyerekek úgy is a szüleikkel fognak inkább ülni...
Hát végül feladtam bár eléggé rosszul esett hogy nem veszi figyelembe hogy a 1,5 éves lányom nem tud egész nap játékok nélkül ellenni és ülni az asztalnál a szüleivel/nagyszüleivel... De hát az ő esküvője, ő tudja.
Na hát most viszont kitalálta, hogy mivel úgy néz ki sok gyerek lesz, ezért mégis kellene valami amivel lekötik magukat a gyerekek. De továbbra sem gyereksarok, és nem bent az étteremben, hanem csak pár játék az udvaron, a fűben, ahova szülők kivihetik játszani a gyerekeiket néha. És hogy nem felvenne valakit vagy bérelne dolgokat, hanem a mi játékainkat vinné el. Én erre nemet mondtam, amin persze megsértődött, és most én vagyok az irigy...
De nem is tudom mit vár, mert mégis mit adhatnék? Legót meg kirakót az udvarba, hogy elvesszen a fele a fűben?
Játékokat amiket beltéren használunk, hogy füves, földes, koszos legyen? netán elfújja őket a szél?...
Zenélő (nem olcsó) cuccokat amik kint maradnak ha jön az eső és tönkremennek?
na és meddig maradnának ott, és ki szedné össze őket? Az gáz ha én elhozok mindent mikor mi hazajövünk éjfél felé, de hagyjam ott az összes cuccunkat egy vadidegen étterembe ami nincs is közel? Hogy jutnak majd vissza hozzám, és mi garantálja hogy minden meglesz?
Szinte csak olyan játékunk van amit a lányom szeret és használ, mi lesz ha eltörnek, eltűnnek, tönkremennek?
Ha lenne egy kijelölt szoba, szőnyeggel, világítással, akkor persze adnék (bár akkor is félve, mert nem ismerem a többi gyereket), de így?
Ti kölcsönadnátok így a játékaitokat? Vagy mit mondanátok?
Szerintem ne esküvőre készüljön a hugod..
.inkább keressen egy jó nagy fát meg egy rövid kötelet..Ez esküvőre készül???? Aztán meg majd jön a gyerek vállalás? Jól meggondolta a hapsi hogy egy ilyenhez megy hozzá?? A lányod játékait ne hagyd...az az övé!!!!!
Ezer teendő van egy esküvő előtt és ő legyen még plusz tekintettel, hogy a te gyermeked nincs el játèkok nélkül egész nap. Neked ez rosszul esik, aztán azt mondja ok legyen, de oldd meg te.
Kicsit szerintem túl van gondolva. Egy másfél éves gondolom még alszik is napközben ès nem egész nap vagytok a helyszínen. Vigyél játékot a gyermekednek, ha igényli meg oldja meg a többi gyerek anyukája is.
Voltam már sok esküvőn, de sehol nem volt se gyerek sarok se semmi ilyesmi, mégsem volt tele hisztiző, boldogtalan gyerekekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!