Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mikor veszitek meg a...

Ti mikor veszitek meg a karácsonyra szánt játékokat? Megéri várni vagy inkább előbb?

Figyelt kérdés

2016. nov. 7. 07:48
 1/8 anonim ***** válasza:
December elejetol.
2016. nov. 7. 07:57
 2/8 anonim ***** válasza:

Én a korábbi vásárlásra szavazok. Pénteken volt kedvezmény gyerekjátékot árusító webáruházban. Én az ajándékok 90%-át meg is rendeltem. Ingyenes a szállítás.

Valamint nov. 25-én lesz Black Friday akció is sok webáruházban. Ha december elején rendelsz, akkor már csúszik a kiszállítás, elképzelhető, hogy valami nincs készleten, stb. Én ilyenek miatt szoktam rá a korai netes vásárlásra.

Boltba járni decemberben meg kifejezetten utálok a tömeg miatt. De ugye ki mit szeret.

Szerintem ha személyesen, ha online szeretsz vásárolni, érdemes előre beszerezni az ajándékokat és figyelni az akciókat, mert az akciókból van bőven már november 1-től. Nem egy ismerősöm már most beszerezte az ajándékokat. Nincs vele később gond.

2016. nov. 7. 08:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább előbb, illetve érdemes megvárni hogy a neten legyenek akciók, legkésőbb december elejéig lesz még elég sok. Én pár dolgot már megrendeltem a neten csak kisebb dolgokat fogok még beszerezni.

Ha boltban személyesen akarsz vásárolni akkor legkésőbb december elejét ajánlom, mert nem jó a végén a nagy tömegben nyomulni meg kifogynak az árukészletek is.

2016. nov. 7. 08:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Mindenképpen "korán".

Fiunknak már megvettük, mert akciós volt. A többieknek is már nézegetjük, december elejére meglegyen mind.

Egyrészt jártunk már úgy, hogy n szeptemberben kinézett ajándék tévét december közepén vettük meg kb 20%-kal drágábban, másrészt nem szeretjük a tömeget. Tehát nem kell napokon keresztül üzletről üzletre járni, hogy meglegyen minden (webről meg ha időben rendelünk, biztosan kiér, és ha mégsem olyan, amire gondoltunk, akkor még van idő visszaküldeni, és mást venni).

Tehát nem éri meg várni, mert karácsonyra mindent megdrágítanak egy kicsit.

2016. nov. 7. 08:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Mar reg megvettem.
2016. nov. 7. 09:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Most kezdek el nézelődni, fejben már megvan, ki mit kap, és amint megérkezett a fizetésem, be is szerzem a felét, a másikat pedig decemberben. Ennek főként az az oka, hogy kevésbé megterhelő két hónapra elosztva anyagilag, mintha a végére hagynám. Plusz van, amit rendelek, idő, míg megérkezik, ezt is belekalkulálom.

No meg szeretem, ha az utolsó két hétre már csak a takarítás és csomagolás marad. A bevásárlós agyrémet olyankor már elkerülöm :)

2016. nov. 7. 10:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Én már megrendeltem mindent, illetve van amit személyesen vettem meg, van amit pl. ma hoz a futár. Én már jóval előre mindig kitalálom mit szeretnék, és ha nagyobb dolog akkor folyamatosan figyelem az árát, hogy van-e rá valahol akció. Pl. nagylányom Playmobil kórházat szeretett volna, 28 ezer Ft körül van az ára az interneten, folyamatosan néztem mindenfelé és amikor a Müllerben volt 20% akció a játékokra akkor megvettem, így 23 ezerből kijött. De ehhez képben kell lenni az árral is. ugyanez volt a legóval, nagy leárazás volt pár napja az egyik lego webáruházban és vettem is két dobozzal szuper áron. És még két webes játékáruházból rendeltem de mindkét helyen ingyenes volt a szállítás. Amúgy biztosan lesz még akció karácsonyig, van még azért elég sok idő.
2016. nov. 7. 10:51
 8/8 anonim ***** válasza:
én most vettem meg a nov.4-i redfriday-en, vagy minek hívják, ami most volt, sok játékot. Még van ami hiányzik, de szeretem, ha legkésőbb december 2. hetében a kezemben van minden, vagyis ha online rendelek, szeretem dec. legelején letudni, hogy biztosan ideérjen. Boltba csak akkor megyek, ha lövésem nincs, mit akarok venni, majd szembejön valami alapon. Akinek nem tudok ajándékot kitalálni, azzal szoktam úgy járni, hogy csúszik a megvásárlása.
2016. nov. 7. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!