Milyen játékokat kérhetnénk nagyiéktól karácsonyra?
Figyelt kérdés
20 honapos, és kb 5-6 ezer forintra gondtoltak, nem baj ha több kisebb dolog, vagy egy nagyobb. én olyat szeretnék, ami jó, szép, tartós és fejleszti is. mit érdemes nekik ilyenkorban venni?2010. okt. 31. 13:18
1/5 A kérdező kommentje:
kislány
2010. okt. 31. 13:21
2/5 A kérdező kommentje:
fa hinta lóra gondoltunk de kiváncsi vagyok más ötletekre is.
2010. okt. 31. 13:22
3/5 anonim válasza:
Hinta ló jó, hinta is, amit ajtófélfába tudsz tenni télen is, nyáron kint, hintaszék, apróságból meg millió jó dolog van. Nézd meg a teszveszt, vaterát, sok jó ötletet adnak.
4/5 anonim válasza:
- az enyémek imádják az ugráló-állatkát, isteni találmány :-) a lányom 18, a fiam 10 (!) hós kora óta nyúzza, a hintalóra ügyet sem vetnek
- esetleg lego duplo (az ezért jó, mert érdeklődésének megfelelően mindig kaphat hozzá névnapra, szülinapra stb...)
- Fisher Price Little People-sorozat, ez ilyesmi mint a lego, kis összeépíthető formák, meg emberkék+járművek...
- esetleg ha jó manuálisan, akkor gyurmakészlet, ujjfesték, kimosható filctoll.
- játszósátor/házikó. mászóalagút. babzsák-fotel is jó móka.
- szerepjátékhoz való készletek, pl doktoros készlet, vagy főzőcskés holmik: kiskonyha+kajafélék+edénykék stb. kis háztartási eszközök pl porszívó
5/5 anonim válasza:
Az én fiam nagyon szereti a mesekönyveket,formabedobós játékot,húzható játékokat,a szomszéd nagy örömére:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!