Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen játékokat kérhetnénk...

Milyen játékokat kérhetnénk nagyiéktól karácsonyra?

Figyelt kérdés
20 honapos, és kb 5-6 ezer forintra gondtoltak, nem baj ha több kisebb dolog, vagy egy nagyobb. én olyat szeretnék, ami jó, szép, tartós és fejleszti is. mit érdemes nekik ilyenkorban venni?
2010. okt. 31. 13:18
 1/5 A kérdező kommentje:
kislány
2010. okt. 31. 13:21
 2/5 A kérdező kommentje:
fa hinta lóra gondoltunk de kiváncsi vagyok más ötletekre is.
2010. okt. 31. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Hinta ló jó, hinta is, amit ajtófélfába tudsz tenni télen is, nyáron kint, hintaszék, apróságból meg millió jó dolog van. Nézd meg a teszveszt, vaterát, sok jó ötletet adnak.
2010. okt. 31. 19:06
 4/5 anonim ***** válasza:

- az enyémek imádják az ugráló-állatkát, isteni találmány :-) a lányom 18, a fiam 10 (!) hós kora óta nyúzza, a hintalóra ügyet sem vetnek

- esetleg lego duplo (az ezért jó, mert érdeklődésének megfelelően mindig kaphat hozzá névnapra, szülinapra stb...)

- Fisher Price Little People-sorozat, ez ilyesmi mint a lego, kis összeépíthető formák, meg emberkék+járművek...

- esetleg ha jó manuálisan, akkor gyurmakészlet, ujjfesték, kimosható filctoll.

- játszósátor/házikó. mászóalagút. babzsák-fotel is jó móka.

- szerepjátékhoz való készletek, pl doktoros készlet, vagy főzőcskés holmik: kiskonyha+kajafélék+edénykék stb. kis háztartási eszközök pl porszívó

2010. okt. 31. 22:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én fiam nagyon szereti a mesekönyveket,formabedobós játékot,húzható játékokat,a szomszéd nagy örömére:)
2010. nov. 1. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!