Alkoholt fogyasztottam 10 hetes terhesen is. Mit tegyek?
Elég késön tudtuk meg,h.terhes vagyok. Hetente egyxer ritkán 2x is előfordult,h.a pohár fenekére néztünk.Eleinte mindig csak boros kólát ittunk,nem olyan rég áttértünk a sörre. Ez alkalmanként 5-6 doboz 7% os sör. Mellé pedig a sok cigi. Nagyon félek,h.baja lesz a babának. Ha mostantól tiszta lennék, azzal ártanék a babának vagy sem. Olvastam a magzat alkohol szindrómáról,vagy miről.
Nagyon félek,h.bajt csináltam. Mit tegyek? Félek,h.beteg babánk lesz. :(
Igen így lesz. Csak olvastam,h.6-12 hét a leg veszélyesebb,mert akkor fejlődnek ki a szervei a babának és mivel még nincs mája,igy rögtön az agyába megy a cucc. :(
Nagyon remélem,h.minden rendben lesz!
Nagyob sok anyuka tojik a terhességére, iszik, cigizik, vitamint sem szed, a szülés után első dolguk rágyújtani és mégis egészséges babájuk lesz. Te mostantól nem iszol/ cigizel, eddig sem mindennap tetted, innentől 30 hétig pedig egészségben fejlődhet.
Ne aggódj, azzal többet ártasz. Lesz egy csomó vizsgálat is, hogy ellenőrizzék egészséges-e. Beteg baba pedig bármikor születhet, a legegészsgesebb életvitelű anyánál is sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!