Ti hogy oldanátok meg ezt a problémát?
Figyelt kérdés
nincsenek szüleim se testvérem,nem kapok senkitől segitséget,7 hónapos terhes vagyok és az apuka lelépett egy másik nővel,nem tudom mihez kezdjek egyedüli fizetésből nem tudom fönn tartani,feketén dolgoztam eddig úgyhogy gyest se kapok,biztos hogy mással is történt már ilyen.2018. júl. 2. 11:46
11/15 anonim válasza:
Akkor a kocsit eladnám.Fenntartani sok pénz,akkor is viszi,ha nem is használod.
12/15 anonim válasza:
Na az mindenképpen jó, akkor a legnagyobb gond a lakhatás azért kipipálva!
Nem tudsz egy szobát kiadni bérlőnek, az is valamennyi pénz azért, persze tudom kellemetlenségekkel járna, de egy ötlet.
13/15 anonim válasza:
Írd meg merre laksz, hátha itt is lesz, aki valamit tud neked segíteni! (Esetleg én is)
14/15 anonim válasza:
Gyest fogsz kapni, alanyi jogon jár, és családi pótlékot is. Gyerektartásra add be az igényt a bíróságon azonnal, az is plusz összeg.
15/15 anonim válasza:
Védônőt keresd meg a problémával. Itt nálunk mindig hoznak be ruhákat, tápszereket, bébiételeket, hátha nálatok is. Pasi szülei hogy viszonyulnak az unokához? Nem adnának kis anyagi segítséget? Esetleg ha van üres szobáf kiadhatnád albérletbe másik kisgyerekes anyának/családnak. Lenne kis plusz pénzed és ha jól megértitek egymást segíthetitek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!