2 éves mellett ilyen munka beosztás?
Valószínű hogy mikor két éves lesz a gyerekem 10 hónapra vissza kell mennem a munkahelyemre.
Férjem is ott dolgozik,fel váltva tudnánk megoldani. Nappalos ami azt jelenti 11-12 óra,aztán pl éjszakás,majd megint nappalos,és pl 2 nap pihenő.
Mennyire "jobb" ez a munkabeosztas (10honapig), mint minden nap 8ora?
Nem fogja megviselni nagyon a lányunkat hogy hirtelen nem vagyok minden nap vele??
Neked nehezebb lesz, hidd el.
A felnőttek ezt mindig túlkomplikálják, a gyerekek meg marha gyorsan alkalmazkodnak az új helyzethez.
Mondjuk azért az sem mindegy, hogy van szoktatva a kicsi. Sógornőm pl el sem engedi a lányát, csak ő vigasztalhatja, senki nem veheti fel. Én már piciként is hagytam, had unokázzon anyósom. Tehát ha nagyon a szoknyádhoz van szoktatva, akkor nyilván nehezebb lesz átállnia, de ha már máskor is volt nélküled, akkor simán menni fog.
Ha úgy jön ki akkor igen. De éjszakás előtt után ugye nappal itt vagyok. Két három nap pihenő is van egymás után. Helyben kezdek helybe végzek.
Apjával is elvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!