A Zénó név tényleg ennyire kicseszés lenne a kisfiamnak?
Nekem is, apukának is nagyon tetszik. Szerintem nem "kutyanév", és speciel felnőtt férfinak is el tudom képzelni.
Elég szélsőséges véleményeket hallottam eddig, de kíváncsi lennék, hogy mások hogy vélekednek a dologról.
Vállalható név, vagy csak kiszúrnék a fiammal?
Végre nem Noel meg Zalán!!!
Ha nektek tetszik, akkor adjátok. Mi sem foglalkoztunk mások véleményével. Szerintem aranyos név.
Nekem sem tűnik emberi névnek, úgyhogy semmiképp nem adnám. Nekem a régi T mobil reklám jut eszembe róla ahol a csaj lebukik skypeon a szülei előtt Zenóval mire ravágja hogy Zénó csak a hörcsöge, de Zenónak ízlett a kókuszgolyó is. :D
De ettől függetlenül én szeretem ha színesedik a névpaletta úgyhogy nyugodtan add ha ez tetszik nektek és megy a vezetéknevéhez.
Az én fiam is majdnem Zénó lett, de végül a Brúnó mellett döntöttünk (ami ugye szintén "kutyanév"), mivel az apukája keresztneve is B-vel kezdődik.
Én egyáltalán nem bántam meg, hogy így hívják, a szemünkbe még egyszer sem kaptunk kritikát a neve miatt (ha a hátunk mögött beszélnek, hát egészségükre), és szerintem a Zénóval sem lett volna probléma.
Adjátok nyugodtan, szerintem klassz név!
Az a fontos, hogy nektek tetszik egyébként teljesen jó, különleges név :) Nekem Zente lesz, ha kisfiam születik és nem fog érdekelni, kinek tetszik és kinek nem.
Én már rosszul vagyok a mostani divatnevektől (Benett, Mendel, Dominik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!