Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Zénó név tényleg ennyire...

A Zénó név tényleg ennyire kicseszés lenne a kisfiamnak?

Figyelt kérdés

Nekem is, apukának is nagyon tetszik. Szerintem nem "kutyanév", és speciel felnőtt férfinak is el tudom képzelni.

Elég szélsőséges véleményeket hallottam eddig, de kíváncsi lennék, hogy mások hogy vélekednek a dologról.

Vállalható név, vagy csak kiszúrnék a fiammal?

2018. jún. 26. 21:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%
Nekem nagyon nem tetszik.
2018. jún. 26. 22:11
 12/20 anonim ***** válasza:
31%
#7 A mamáméknak volt egy dobermann-ja és Zénónak hívták.:)
2018. jún. 26. 22:26
 13/20 anonim ***** válasza:
68%
Ha ez a név tetszik ezt kell adni. Ne foglalkozz más vèleményével. Az èn kisfiam is Zénó 😊. Szerintem szuper hogy nem jön szembe minden nap egy ilyen nevü ember.
2018. jún. 26. 23:23
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Végre nem Noel meg Zalán!!!

Ha nektek tetszik, akkor adjátok. Mi sem foglalkoztunk mások véleményével. Szerintem aranyos név.

2018. jún. 26. 23:49
 15/20 anonim ***** válasza:
45%

Nekem sem tűnik emberi névnek, úgyhogy semmiképp nem adnám. Nekem a régi T mobil reklám jut eszembe róla ahol a csaj lebukik skypeon a szülei előtt Zenóval mire ravágja hogy Zénó csak a hörcsöge, de Zenónak ízlett a kókuszgolyó is. :D

De ettől függetlenül én szeretem ha színesedik a névpaletta úgyhogy nyugodtan add ha ez tetszik nektek és megy a vezetéknevéhez.

2018. jún. 27. 07:28
 16/20 anonim ***** válasza:
77%
Nekem a Família kft jutott eszembe, szóval azert nem annyira újkeletű név. Nekem tetszik.
2018. jún. 27. 08:43
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen jó. A játszótéren van egy Zénó nevű kisfiú akit nagyon kedvelek, lehet miatta, de nekem pozitív a név
2018. jún. 27. 08:57
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam is majdnem Zénó lett, de végül a Brúnó mellett döntöttünk (ami ugye szintén "kutyanév"), mivel az apukája keresztneve is B-vel kezdődik.

Én egyáltalán nem bántam meg, hogy így hívják, a szemünkbe még egyszer sem kaptunk kritikát a neve miatt (ha a hátunk mögött beszélnek, hát egészségükre), és szerintem a Zénóval sem lett volna probléma.

Adjátok nyugodtan, szerintem klassz név!

2018. jún. 27. 13:45
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Az a fontos, hogy nektek tetszik egyébként teljesen jó, különleges név :) Nekem Zente lesz, ha kisfiam születik és nem fog érdekelni, kinek tetszik és kinek nem.

Én már rosszul vagyok a mostani divatnevektől (Benett, Mendel, Dominik)

2018. jún. 27. 15:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát nagyon idióta hangzású,nekem egy ütődött, buta , tökelütött fiúcska jut eszembe , inkább mesefigurás név , totál katasztrófa
okt. 8. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!