Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gáz, ha Peg Perego Pliko...

Gáz, ha Peg Perego Pliko szettet szeretnék a babámnak?

Figyelt kérdés
Mindenki hülyének néz, hogy ennyit kiadok érte, de ahogy tájékozódtam, ez felel meg minden igényünknek, és én fogom 2 évig cipelni, meg tolni. Nem szakadunk bele, ha megvesszük, és máshol meg tudom spórolni az árát.
2010. jún. 16. 22:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Tudod én vettem egy szettet a vaterán amíg terhes voltam. Übergáz volt 30 e ft-ért.

Eladtam, 80 e ft-ért vettem egy gyönyörű gumikerekeset, de 1,5 év után rájöttem, hogy dögnehéz, de télen tökéletes volt.

Erre vettem, hogy legyen egy könnyű ernyőkocsink 15 e ft-ért egy Top Ridert, ami nagyon nem vált be. Eladtam

És most végül vettem egy Peg Perego Pliko P3-at, mert kocsink nincs, a fiamat messzebbre csak babakocsival lehet vinni.

Nagyon jó kis kocsi.

Szóval ez a gáz, hogy ennyit költöttem babakocsikra, amire megtaláltam az igazit.

Vedd meg, nem fogsz csalódni a Peg Perego-ban.

2010. jún. 17. 13:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem gáz, de az olcsóbb kocsi is ugyanúgy kiszolgál, én 50 ért vettem TS-est, 15 hónapja nyúzom és teljesen jó.

Szerintem baromira elszálltak az árak, ennyi az egész.

2010. jún. 17. 20:23
 13/13 anonim ***** válasza:

A PLIKO switch szettben kicsit több, mint 99000FT (röpke százezerrel:S)

[link]

2010. jún. 17. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!