Gáz, ha Peg Perego Pliko szettet szeretnék a babámnak?
Nem gáz, mert te fogod tologatni, nem más.
De ennek nem átfordítható a tolókarja, igaz?
2010. jún. 16. 23:00
2/13 A kérdező kommentje:
A Switch-nek feltehető fordítva az ülése, tehát tudom magammal szemben tolni a babát.
Miért volna gáz? Ha nektek megfelel...... senkinek semmi köze hozzá, mennyi pénzt adsz érte. Anno olyan 4,5 éve mi is olyan kocsit vettünk, ami 100 ezer körül volt, van hozzá mózes, hordozó, s még most is tartja az árát. Éééés jövő hónapban a 3. babánk fogja használni. Szinte minden nap használjuk, mióta megvan. Mkor a 2. gyerekünk született, volt aki megkérdezte, miért vettünk új babakocsit :) Csak néztek, hogy tényleg, ez az ami volt. Szóval szerintem nem hiába drágák. Jó strapabíróak. Ne törődj vele, ki mit mond, a lényeg, hogy nektek legyen kényelmes!
Boldog babázást!
2010. jún. 16. 23:06
Miért lenne gáz? Mindenki olyan babakocsit vesz, amilyet akar: amilyet szeretne, és amilyet megengedhet magának. A Perego jó választás!
2010. jún. 16. 23:50
Peg Peregot mindenki dicséri. Ha megengedheted magadnak, miért ne vehetnél ilyen kocsit?
Másnak mondd azt, hogy 20ezerbe került, és kész, kinek mi köze a te pénztárcádhoz?
2010. jún. 17. 06:01
Szia!Én jövő héten szülöm első babámat!És 110 ezerért vettünk kocsit!Máson spóroltam meg az árárt!Mert nekem fontos,hogy ,amit 2 évig legalább használni fogok,az minden igényünket kielégítse!!!!Sőt ha jön a következő baba,akkor annak is jó legyen!Sokan mondták,hogy jó nagy hülye vagyok,mert már 40-50 ezerért is lehet kocsot venni,és miért nem jó az nekem???Háááát nem fogok egy nagy batár ,nehéz,fix kerekes kocsival kínlódni,ami még ráadásul az autónkba sem fér be!Szóval szerintem ne hallgass senkire,vedd meg, amit kinéztél!!!!!!És használjátok nagyon jó egészséggel,mert csak ez a fontos és más semmi!!!!
2010. jún. 17. 06:11
Nem gáz, a te babád, a te pénzed, akinek nem tetszik, tehet egy szívességet, ne is foglalkozz vele. Nekünk is ilyen kocsi van, sosem érdekelt, ki mit mond, én ezt akartam, pont.:)
2010. jún. 17. 06:36
Ez most tényleg egy drága kocsi? Vagy miért ír mindenki 100000Ft feletti árat? Én a neten nem találtam a kocsit drágának!
2010. jún. 17. 11:12
A Pliko Switch a Brendonban 99 ezer.
2010. jún. 17. 11:44
10/13 A kérdező kommentje:
Ja, csak szettben (mózes, hordozó) picit drágább.
Köszi mindenkinek a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések: