Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen név fiúnak...

Szerintetek milyen név fiúnak az Arian név? (Varga Arian)

Figyelt kérdés
Valami különleges nevet szeretnék adni a picinek, ami nem tömeg név! ☺️

2018. jún. 21. 19:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
81%
Hú látom más is írta Daisy Kalan-t. Neki van Arian És Ében fia. Legyetek kicsit kreativabbak
2018. jún. 22. 01:45
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is pont a youtuber csajszi ugrott be,mar az Arianrol is. Most vagy kamu a kerdesed vagy csak ennyire bejon a nevuk. Bar ez,hogy pont felver lesz,mint a youtuber csajszinak..

Ha tenyleg terhes vagy es epp nevet valasztasz,akkor legalabb legyel kreativ es ne utanozz mast, a te gyereked ugy se lesz olyan mint az ove.

2018. jún. 22. 03:15
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, nem félvér lesz a kérdezőéknél, már maga a kérdező is félvér, plusz magyar férj, így maximum harmadvér lehetne, ha létezne ilyen fogalom:-D
2018. jún. 22. 06:45
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, emlékszem már,hogy írta. Teljesen kiment a fejemből. :D Bár a lényegen akkor sem változtat,hogy felesleges mást utánozni. A kérdező jövőbeli gyermeke más lesz, egyedi ahogy mindenki. Persze,ha annyira tetszik neki, akkor adja ezeket a neveket nyugodtan. Alapvetően szép és különleges név mindkettő.
2018. jún. 22. 08:11
 25/31 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs milyen youtuberrol beszeltek nem szoktam ilyeneket nézni 30 éves elmúltam dolgozom nincs nekem ilyenekre időm. :-) de most kíváncsivá tettetek meg is nézem ki ez a csajszi! :) Amúgy a neveket a legritkabb nevek között találtam és én nem tudtam hogy az ő gyerekeinek is pont ez a neve. Megj jott a sok jóindulatu ember :-)
2018. jún. 22. 08:17
 26/31 anonim ***** válasza:
94%
De miért kell kiszúrni a gyerekkel valami ritka névvel? Nem attól lesz különleges..
2018. jún. 22. 09:03
 27/31 anonim ***** válasza:
93%
Jaj hagyjátok már, akkora kamu az egész. Pont ugyanazok a nevek, mint a youtubernél meg félvér gyerek. Közben minden válasszal módosul a sztori. Aha, jóvan.
2018. jún. 22. 09:20
 28/31 A kérdező kommentje:

Mivel is módosult a sztori?

De hát nem is foglalkozok ilyen kis ''buta'' emberekkel. Hajtsatok csak az igazatokat 😄 Biztos mindenki youtube videokat nez. Mindenkinek csak is arra van ideje. Na de nem állok le veszekedni senkivel :-) Annál azert tobb eszem van

2018. jún. 22. 09:53
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem passzol.

Ahhoz, hogy jól csengjen, magánhangzóval végződő névhez mássalhangzóval kezdődőt kell adni, és a mély hangrendűhöz magas hangrendűt (vagy fordítva).

Erre példa:

Varga Péter.

2018. jún. 22. 10:32
 30/31 anonim ***** válasza:
41%
Esetleg Arman név nem tetszik?
2018. jún. 23. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!