Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen név fiúnak...

Szerintetek milyen név fiúnak az Arian név? (Varga Arian)

Figyelt kérdés
Valami különleges nevet szeretnék adni a picinek, ami nem tömeg név! ☺️

2018. jún. 21. 19:35
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
90%
Ében?????
2018. jún. 21. 19:59
 12/31 A kérdező kommentje:

Na jó az Ében annyira nem jön be :) de az is olyan különleges :D

Szegény férjem a fejét fogja tolem :DDDDD o inkabb az egyszeru szokasos nevek mellett dontene

2018. jún. 21. 20:10
 13/31 anonim ***** válasza:
97%
Hát remélem megfontolod a férjed neveit is:-D Vagy adjatok neki első névnek egy hagyományosat, másodiknak meg az Ariánt. Pl Varga Péter Arián...
2018. jún. 21. 20:13
 14/31 anonim ***** válasza:
93%
Az írásképed alapján magyarnak tűnsz és mivel a vezetéknév Varga, akkor sanszosan az apa is az, hogy lesz félvér mégis? Mert a határon túli magyar-magyar kombó még nem félvér nyilván. Értem én, hogy a Varga nagyon gyakori vezetéknév, de pont ezért, meg az echte magyar hangzása miatt is iszonyú idiótán hangzik mögötte egy túlontúl "idegen" keresztnév. Persze úgy nevezitek nyilván, ahogy ti szeretnétek, de a Varga Arián saccperkábé az a kategória hangzásilag, Mint a Kovács Amanda, legalábbis szerintem, inkább erőltetett, mint különleges, az süt belőle, hogy nyögvenyelősen eredetit szerettek volna a szülők, aztán döntse el ki-ki maga, sikerült-e nekik.
2018. jún. 21. 20:25
 15/31 A kérdező kommentje:

Edesapam néger, anyukam magyar :) de en itt szulettem tehat en magyar vagyok :)

Férjem nyilvan feher :) bennem van egy kis ''fekete''

2018. jún. 21. 20:40
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

A Varga "a"-ra végződik, és halmozodás és összeolvadás miatt nem adnék olyan nevet mellé, ami "a"-val kezdődik, pl. Attila, Arian, Adolf stb.

Az Arian amúgy nem tetszik.

2018. jún. 21. 21:01
 17/31 anonim ***** válasza:
96%
Mindenki azt hinné, hogy "Adrián", csak elírták, vagy rosszul mondják. És tényleg borzasztóan kijön az, hogy "vargarian".
2018. jún. 21. 22:24
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok a különleges nevek ellen, de amivel végződik a vezetéknév, ne azzal kezdődjön a keresztnév. Kitörik a nyelve mire kimondja, plusz erre vissza is fognak kérdezni az tuti. Utálná szerintem.
2018. jún. 21. 23:12
 19/31 anonim ***** válasza:
92%

Off

Csak nem Daisy Kalantol jottek a nevotletek?A napokban dobta fel a youtube a csatornajat.Ket felver kisfia van,Arian es Ében.

2018. jún. 22. 00:33
 20/31 anonim ***** válasza:
79%
Van egy youtuber, Daisy Kalan. Magyar és van 2 félvér gyereke, és az egyik neve Arian. Nagyon cukik. Sztem jó választás
2018. jún. 22. 01:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!