Dackorszak? Segitség!
Nem dackorszak, hanem szepa.
De a dackorszak nehéz lesz nektek, ha ezen se lendültök át.
Keríts egy kendőt, kösd magadra, házimunkázz úgy, utána pedig koncentrálj rá 100 %-ig. Tanítsd, figyeld, tereld, játssz
Az ablakon nem tud kinezni. Eddig az volt a szorakozasa, hogy kinezett az ablakon, ha teregettem :)
Ma kavezni sem lehetett tole. A tegnap betort uveget kiszedte parom es fel kellett porszivozni, mosni utana. Meg akkor mar be is agyaztam, ilyenek..orditott, mint a sakal igy tettem be meset. O sajnos addig nem
hagyja abba, amig az nincs amit akar. Anyaeknal van jatszoter a legkozelebb 25-30 percre..itt nem olyan egyszeru. Mindenki szerint a vilag vegen lakunk..baratnom szerint hiaba szep hely, olyan, mint a pokol..mintha teljesen masik vilagban lennel..sajnos koltozni nem tudunk, jogsim tavasszal lesz. Akkor ez szepa nem dackorszak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!