Terhességi tesztek?
Figyelt kérdés
A terhességi tesztek mindig pontosak?
Csütörtökön megyek dokihoz, addig teszteltem kettőt, negatívak lettek.
Az orvos fog tudni többet mondani?
2018. jún. 18. 18:03
1/7 anonim válasza:
Ha negatív attól még lehetsz terhes, lehet csak nincs még elég HCG a vizeletedben.
A pozitív teszt viszont már ritkán téved a másik irányba.
2/7 anonim válasza:
Mikor volt az utolsó mensid első napja?
3/7 A kérdező kommentje:
Előző hónap 30 a
2018. jún. 18. 18:12
4/7 anonim válasza:
Akkor nagyon korán teszteltél,azért negatív.Még a beágyazódás sem történt meg ennyi idő alatt,szóval még nem vagy terhes.
5/7 anonim válasza:
De nem a vélt terhességed miatt mész orvoshoz, ugye?
6/7 anonim válasza:
Tul koran teszteltel az utolso menstruaciod elso napjahoz kepest. Akkor tesztelj ha mar kesik vagy leghamarabb a nemvart napjan.
Nekem pl. most a nemvart napjan negativ volt, ra ket napra halvany pozitiv es ujabb 3 nap mulva eros volt a masodik csik is.
7/7 anonim válasza:
Utolso vagyok, a doki valoszinuleg nem fog tudni sokat mondani. Tul koran mesz hozza az esetleges terhesseg miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!