A fiunkat Atinak szeretnénk elnevezni (Attila becézése), de ez nincs rajta az anyakönyvezhető nevek listáján. (? )
Meg kell próbálni, hátha...
Viszont nem értem, miért akarjátok hivatalos keresztnévként így, hogy Ati, mert ez elég komolytalannak hangzik. Például: Dr. Varga Ati. Fene tudja, én nem adnám.
Látom, a felhasználói neved is Atika, gondolom, Attila vagy. Esetleg a párod Attila. Nem írtad, férfi vagy-e, vagy nő.
Ha nagyon ragaszodtok hozzá, adjátok be a kérelmet, hátha. Mint írtam, én nem adnám.
Nem. A múlt hónapban adtak ki nyilatkozatot, hogy a becéző férfineveket nem akarják engedélyezni.
És hülyeség is lenne egy 50 éves férfit eleve becéztetni.
Attila és Atilla 😊
Ha már ugyanazt szeretnéd, de mégis mást. Mind a kettő anyakönyvezhető.
Hada Renáta második gyerekét várja vagy miafene?
Mert az is Pistinek nevezte el a fiát, nem volt jó neki az István...
Neki sem engedélyezték, hála az égnek még nem ment el az eszük ott az MTA-n. 😁
De az a liba inkább eszkimónak vallotta magát, mert az eszkimó nyelvben van Pisti név.
Ha ennyire "különlegeset" akarsz, keress te is vmi idegen nyelvet, amiben van ilyen név, hogy Ati és valld magad hottentottának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!