Milyen véleményt az olyan családokról ahol 5 vagy ennél több gyereket vállalnak?
Amikor otthon "csücsültem" gyeden, gyesen, az volt a munkahelyem. Ugyanúgy adóforintokból kaptam, mint pl. a közalkalmazottak.
És ha úgy vesszük, a társadalom számára hasznos munkát végeztem, neveltem azokat az emberkéket, akik felnőve adóznak és mások számára is hasznot jelentenek.
Bàrmikor megeshet, hogy a nagyfiam a te házadat oltja, esetleg kiszed egy baleset után a kocsidból, vagy majd pár év múlva, amikor végez a lányom, a te gyereked fejlesztőpedagógusa lesz, a középső fiam meg a számteket tanítja neki.
Akkor majd jusson eszedbe, hogy ezek a gyerekek a te adóforintjaidból is részesültek, és légy büszke magadra.
Amúgy meg hidd el, ez a támogatás nem akkora ám, mint gondolod. Mert hiába forintosítod, fogalmad sincs, mennyibe kerül 5 gyereket normálisan felnevelni. Ahhoz bizony kőkeményen dolgozni kell, nem lehet csak úgy otthon ücsörögni.
Imádom, az ilyen "az én adómból aztán ne" típusú embereket, látszik, hogy nem értik az egészet :D
Barátaimnak 8 gyereke van, másiknak 11. Szép család, nincs ezzel semmi gond, én becsülöm a sokgyerekeseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!