Milyen véleményt az olyan családokról ahol 5 vagy ennél több gyereket vállalnak?
Nálunk hatan vannak :). Köszönjük, el tudjuk őket tartani.
Mi a konkrét kérdés?
Hogy rólunk milyen vélemények voltak, Ismeretlenek gyakran megszóltak bennünket, de legalábbis rácsodálkoztak. Az ismerőseink már a 3. gyereknél csodálkoztak, voltak, akiket barátainknak hittünk, de elmaradoztak mellőlünk. Az igazi barátaink meg nem a gyerekek száma alapján fognak bennünket megítélni.
Nekem pl tetszik ez a dolog. Nagyon kevés ilyen családot ismerek, de szerintem, ha anya és apa bírja fizikailag, szellemileg és persze anyagilag miért is ne?
Gondolom a nagy család az álmuk és tesznek a megvalósításáért.☺
Egy ismerős családnak öt gyermeke van.
Szépen élnek, eltartják, nevelik őket, a gyerekek jó testvérek, szóval igazi szép nagy család.
Magyarorszagon miert erdekel mindenkit a masik elete?
Ha 10 gyereket szul akkor szulje csak ne az en adombol legyen eltartva .
Néhány furcsálló tekintettől eltekintve nem tapasztaltam semmi különöset, inkább elismeréssel néznek ránk. Érdekes is, amikor mind együtt vagyunk, hiszen a legnagyobb 24, a legkisebb 7 éves.
Egyedül az utolsó hsz. által említett adó miatt kellene néha rosszul éreznünk magunkat. Mert ugyan a férjem és én is dolgozunk, a családi kedvezmény miatt kevesebb rajtunk az adóteher. Ez sokaknak nem tetszik, ahogyan az étkeztetés, tankönyv miatt is fújnak páran, pedig ezek egyre kevéssé csak a nagycsaládosoknak járnak, meg hát ennyi gyereket nem 2 forint normálisan nevelni.
Ez a kedvezmény dolog meg nem is ilyen egyszerū.
Egy gyerekünk már dolgozik, adózik, kettő most megy fõsulira. Onnantól nincs kedvezmény, nincs csp rájuk, marad viszont a rengeteg kiadás. Nem sírunk, mi vállaltuk.
Nem szégyellem magam az állami segítség miatt, visszatesszük mi majd azt a gyerekeink által.
Én csak azokat a nagycsaládosokat nem értem, akik ebbe nem gondolnak bele jó előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!