1 évesnél ki milyen jo minosegu naptejet hasznal, ami normalisan beszivodik es nem ugy nez ki tole a gyerek, mint akit lemeszeltek?
Figyelt kérdés
Sokan dicserik a La Roche-Posay Anthelios gyermek naptejet... Ezzel kapcsolatban is kivancsi lennek a tapasztalatokra, plusz masik fajta jo minosegu naptejeket is ajanlhattok. Pozitiv/negativ tapasztalat johet ezekkel kapcsolatban.2018. jún. 13. 15:26
1/4 anonim válasza:
Nàlunk a La Roche bevàlt. Baràtnőm a biodermàsra esküszik
3/4 anonim válasza:
Bioderma fújós és la rochet is használunk mindkettő szupi
4/4 anonim válasza:
Elsőgyerekes anyuka vagyok, szóval tudom, hogy néha túlaggódom a dolgokat, de annyi
rémhír terjed, hogy már nem bízom meg akármilyen termékben… 1,5 éves a Babócám,
nemrég jöttünk haza Horvátországból. Én Dr.Kelen SunSave F50+ Gyereknapkrémet
használtam nála, és 1000%-ig meg vagyok elégedve! Nincs benne tartósítószer,
gyógyszerészek által készült, plusz pancsi közben sem jön le a bőrről. Felnőtteknek való
készítményeik is vannak, a férjemmel az 50 faktoros Dr.Kelen NaturA napspray-t használtuk.
Hozzáteszem, megúsztuk a nyaralást leégés nélkül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!