Szülés után, segítség nélkül lehet? Olyan nők válasza érdekel, akik egyedül (a férjükkel oldották meg az első heteket)
Kis lakásban élünk, több száz km-re a nagyszülőktől.Nem szeretném, ha valamelyik családtag ideköltözne hozzánk. Szerencsére férjem sokat segít a házimunkában, kifőzdében dolgozom, a napi menüt onnan tudnánk hozni, ameddig nem erősödöm meg.
Amikor kiderült, hogy terhes vagyok, anyósom kikötötte, hogy szülés után hozzánk költözik 2 hétre. Elmondtam neki is, hogy miért nem szeretném, de nagyon szívesen várjuk látogatásra, erre ezen megsértődött. A fejemhez vágta, hogy amikor fel leszek vágva tokától bokáig, akkor igenis szükségem lesz rá. Alapjáraton rossz a kapcsolatunk, anyukámmal pedig nagyon jóban vagyok, tehát, ha valakit elviselnék pár napra, akkor az az édesanyám, de még ő is csak készenlétben lesz.
A kérdésem az lenne, hogy megoldható a lábadozási időszakban, hogy a férjem meg a barátnőim segítségével minden gördülékenyen menjen, vagy feltétlenül szükséges valakinek a 0-24-es felügyelete? Ti hogy oldottátok meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!