Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ma reggel megtudtam, hogy...

Ma reggel megtudtam, hogy terhes vagyok. Hogyan lepjem meg vele a parom?

Figyelt kérdés

Kb. 1oraja pozi tesztem lett, aminek nagyon orulok, mert lassan 1 eve probalkoztunk. :)

A parom dolgozik, telefonban szerintem nem illik bemondani, igy mire hazaer addigra szeretnem meglepni vele valahogyan. :)

Van otletetek?

Csomagoljam be a tesztet, vagy valami frappans szoveg?

Tudom, hogy ez onmagaban is egy csoda, csak szeretnem megadni a modjat :)

2018. jún. 12. 08:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%
Vegyél egy bodyt és dobd be a mosásba aztán kérd meg hogy ő teregessen. :)
2018. jún. 12. 08:39
 2/16 anonim ***** válasza:
34%
Komolyan egy pisis tesztet akarsz becsomagolni? Fúj. Inkább nézz körbe a neten, vagy akár itt, annyi hasonló kérdés van.
2018. jún. 12. 08:50
 3/16 anonim ***** válasza:
60%
Mit szeret a parod? En azzal kapcsolnam ossze valahogy.
2018. jún. 12. 08:51
 4/16 anonim ***** válasza:
45%

"Józsikám, végre szülők leszünk!"

Ennyire nem kell túlbonyolítani.

2018. jún. 12. 09:06
 5/16 anonim ***** válasza:
71%
Eloszor is gratulalok! Nekem az elso valaszolo otlete nagyon tetszik. Meglepodne az biztos. :)
2018. jún. 12. 09:12
 6/16 anonim ***** válasza:
70%
Én az egyszerűség híve vagyok: "Terhes vagyok!" Ha régóta vártok rá, nagy meglepetés lesz.
2018. jún. 12. 09:15
 7/16 anonim ***** válasza:
71%
A badys meglepi nagyon szimpi. Esetleg, médg annyival kiegészíteném, hogy valami oda illő feliratost vennék. Pl apa leszel, vagy nem sokára érkezem.
2018. jún. 12. 09:18
 8/16 anonim ***** válasza:
74%
Vasárnap adj neki egy kis csokit, hogy boldog apák napját!
2018. jún. 12. 09:20
 9/16 anonim ***** válasza:
47%

En reggel megcsinaltam a tesztet, aztan visszafekudtem az agyba, es odasugtam az eppen ebredezo ferjemnek, hogy ugy nez ki, kisbabank lesz.

Van a klasszikus kiscipo/bodyvasarlas, kiteve az asztalra, a teszt becsomagolasa nem annyira jo otlet szerintem, ferjemnek csak siman megmutattam, es kerdezgette, hogy mit kell nezni rajta. Youtubeon van egy csomo otlet, ott, ha beirod, hogy pregnancy announcement, tudsz errol videokat nezni.

2018. jún. 12. 09:43
 10/16 anonim ***** válasza:
23%
én egy levelet írtam a baba nevében és bedobtam a postaládánkba és megkértem, hogy hozza be a leveleket és megpillantotta, hogy jött valami az ő nevére.
2018. jún. 12. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!