Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nem vagyunk összeházasodva...

Ha nem vagyunk összeházasodva barátommal, de nem sokára lesz egy gyerekünk mennyivel lesz nehezebb, problémásabb anyagilag, szociálisan felnevelni a gyereket?

Figyelt kérdés

Ezt inkább politikai nézőpontból kérdezem. Egy szintén kismamával beszélgettem az egyik várandós ambulancián, aki megjegyezte, hogy ő és a barátja sincsenek összeházasodva ezért sokkal több ügyintézés, lobbizás, kevesebb segítségnyújtás lesz a kormány részéről.

Mi azért nem házasodtunk még össze,mert most a babára koncentrálunk, hogy neki minden meglegyen, gyerekszoba, stb. kialakítása. Jelenleg most nem lenne se időnk,se energiánk házasságot intézni. Ha majd szeretnénk akkor az legyen azért egy komolyabb,ne csak egyszerű két tanús.

2018. jún. 8. 12:56
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
14-es: Mindegy mit mondasz ezeknek, el van már kopva a szürkeállományuk, vagy a múlt században rekedtek. Próbálok én is immúnis lenni rájuk, csak nem mindig megy.
2018. jún. 8. 15:32
 22/25 anonim ***** válasza:
69%

Én mondjuk a 15-ös válaszadóval maximálisan egyet értek. Nem értem, miért kell mindenkinek beleszólni a másik életébe.

Mondom ezt úgy, hogy 2 hónap múlva lesz az esküvőm. De engem nem érdekel, hogy mások hogy élik az életüket, és teljesen el tudom fogadni, hogy van, akinek ez egyáltalán nem fontos. Nekem mitől lesz jobb, ha mások is házasok? Vagy rosszabb, hogy nem házasok?

Kérdező, egyik ismerősömék nem házasok a párjával, van egy 10 éves kislányuk, és minden rendben náluk, ugyanúgy nevelik, mintha házasok lennének.

2018. jún. 8. 15:43
 23/25 anonim ***** válasza:
60%

Mennyire megdöbbentő 1-2 vàlasz,ràadàsul 2018-ban...

Egyszer biztos eljutunk arra a szintre,hogy tiszteletben tartjuk egymàs véleményét,ha nem is értünk vele egyet.

Mi nem vagyunk összehàzasodva,mert mindkettőnk szàmàra közömbös a téma.De,hogy ez befolyàsolnà a kapcsolatunk minőségét,azt kikérem magamnak.

2018. jún. 8. 16:01
 24/25 anonim ***** válasza:
53%

Én házas vagyok de nem volt soha lételem,hogy elvegyen a párom.Egyéb ok miatt házasodtunk össze 14 év után.

Nem a papír tart össze egy párkapcsolatot.

Ráértek majd összeházasodni kérdező!

Jaj mintha érdekelné bárkit,hogy házasok vagytok vagy sem.

Élettársi papír meg már feljogosítja mindkét félt arra,hogy ha baj van ő intézkedhet,ő dönt.Én úgy tudom.

A kérdésre meg már válaszoltak már kérdező.

2018. jún. 9. 09:06
 25/25 anonim ***** válasza:
28%
23-as, nálam elfogadóbb és liberálisabb nincs, de ne kérd ki magadnak. Az olyan lenne, mint amikor egy gyerektelen kikéri magának, hogy ő bizony tudja, mivel jár a gyereknevelés. Éltem együtt ugyanazzal a férfival, aki azóta a férjem (és még a nevét sem vettem fel), és más dimenzió a kapcsolat így. Pontosabban addig kapcsolat volt. Attól kezdve kötelék, szövetség. Amíg nem tapasztalod meg, nem fogom tudni neked elmagyarázni, hogy milyen.
2018. jún. 9. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!