5 hetes terhesen táppénz!?
11!
A betegszabi nem a munkavállaló kívánságára kiadott szabadság. Ugyanúgy táppénzes igazolas kell hozzá. Konkrétan arrol szól, hogy a betegség első 15 napját a munkáltató fizeti, a 16. naptol pedig táppénz van. Terhesség eseten meg amugy sincs betegszabadság már jóideje, csak táppénz.
5 hetes terhesen nem fogják veszelyeztetett terhesként kiirni, hiszen ez csak azt jelenti, hogy pozitív lett a tesztje, még szivhangot se fognak találni.
A konnyitett munka a megoldás továbbra is, ez nem kívánságműsor, a munkáltató köteles megoldani, ha pedig nem megy, akkor álla s időt fizetni. A kötözködőnek üzenet, hogy igen, én is megkaptam anno és az összes kollégano szinten, de ismeretségi körben se volt senki, akinek ne adtak volna meg, mivel ezh a törvény.
Ha mindenképp táppénzre akar menni a kérdező, akkor hazudnia kell a háziorvosának valami mást, ami terhességgel nem függ össze, így a táppénzes papiron nem a veszélyeztetett terhes kód fog szerepelni. Az nyilván már nem lesz probléma, hogy konkrétan tappenzcsalast követ el ezzel
"A konnyitett munka a megoldás továbbra is, ez nem kívánságműsor, a munkáltató köteles megoldani, ha pedig nem megy, akkor álla s időt fizetni."
kedvesdrága, én vagyok a kötözködő.... mondd már meg nekem, hogy kérjen könnyített munkát, ha nem szeretné, hogy a FŐNÖKE MEGTUDJA MÉG... édesistenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!