Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Vagy hogyan...

Mit tehetnék? Vagy hogyan lehetne ezt megbeszélni normálisan?

Figyelt kérdés

2 hete költöztek be az új szomszédok az alattunk lévő lakásba. Azóta nem tudok elaludni, mert az egyéves kisgyerek folyamatosan sír, sikítozik háromnegyed 11-11-ig is. De nem az a sírás mikor fáj valamije, vagy éhes vagy hasonló, hanem mert ilyenkor játszanak vele, vagy nem is tudom.

Valamelyik nap mentek le este hét körül, meg is kérdezték tőlük, hogy hova mennek és mondták, hogy most viszik altatni a kicsit, majd este fél 10-10 körül értek haza és ment a sikítozás 11-ig. Meg beteszik a kiságyba és tisztán hallatszik, hogy a játékait az ágynak vágja. Egyébként van egy nagyobb tesó is, ő 5 év körüli, de őt sose halljuk.

Az lenne a kérdésem, hogy ezt hogyan lehetne kulturáltan megbeszélni? Nem szeretnék velük rosszban lenni, de nagyon kiakaszt, hogy csak fülhallgatóval a fülemben tudok elaludni, amitől megfájdul a fülem. Tudom, hogy van kimondott füldugó éjszakára, de azért nem szeretnék a saját lakásomban füldugóval aludni a szomszéd gyerek miatt. Én is, meg anya is ingerültek vagyunk, mert minden este a sikítozást, sírást hallgatjuk holott szeretnénk időben elaludni, olyan 10 óra körül.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

17/l

2018. máj. 28. 22:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Csak halkan jegyzem meg, hogy szerintem a szülőknek is épp elég a baja a gyerekkel. Biztos ők sem erről álmodtak. A saját fiamból kiindulva, aki lassan két éves lesz, és most kezdi a dackorszakát, minden apróságért üvöltve bőg, nekem meg ki kell tartanom, mert ha megadom amit kér, akkor meg pláne mindenért hisztizik majd... ha lennének szomszédaim... hajjaj... szerencsére nincsenek, mert már csak pont az hiányzik, hogy beszóljon valaki, hogy hangos a gyerek :)

Szerintem is adj nekik időt, előbb-utóbb lesz neked is gyereked, akivel lehet sokat kell küzdened. Te is hálás leszel majd egy kis türelemért :)

2018. máj. 29. 12:17
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

#10 éjszaka minden felhallattszik. Az is ahogy az alattad lakó éppen csurgat, a fa vs műanyag igenis jól felhallatszódik.

A mellettük lakók alkoholisták, ők általában ilyenkor még vagy a kocsmában vannak, vagy bealszanak a sok piától... Az alattuk lakó is hallja őket.

2018. máj. 29. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!