A párom ugyanúgy fogja majd szeretni azt a gyermeket is, amit én szülök neki, mint az első házasságából született kislányt?
Figyelt kérdés
Párom elvált (F/40), és van egy csodálatos,gyönyörűszép kislánya az első házasságából,aki 3 éves. Imádja a kicsit, a kislány is nagyon apás. A gyerek a szereteten kívül is mindent megkap. Már volt róla szó, hogy pár év múlva szeretnénk közös gyermeket is vállalni. Ugye majd a mi közös babánkat is fogja ennyire szeretni? Nem lesz különbség a két gyermek közt. Emiatt nagyon félek...2018. máj. 24. 00:50
11/12 anonim válasza:
6# szerintem annyiban más, hogy az esetek többségében anyukánál marad a gyerek. Tehát az első házasságából született gyerekét apuka nem láthatja minden nap, nem tud annyit foglalkozni vele. És ezt sokszor azzal kompenzálják, hogy elkényeztetik. Persze rengeteg ellenpélda van.
12/12 A kérdező kommentje:
Nem miattam váltak el. Akkor még nem ismertük egymást. És nem elhagyta a családját, hanem nem működött a kapcsolat, közös megegyezésen alapult a válás. Azóta anyuka is és apuka is ,,boldogabb" és a gyermeket is úgy nevelik, hogy kevésbé hiányozzon az életéből a szeretet.
2018. máj. 24. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!