Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A párom ugyanúgy fogja majd...

A párom ugyanúgy fogja majd szeretni azt a gyermeket is, amit én szülök neki, mint az első házasságából született kislányt?

Figyelt kérdés
Párom elvált (F/40), és van egy csodálatos,gyönyörűszép kislánya az első házasságából,aki 3 éves. Imádja a kicsit, a kislány is nagyon apás. A gyerek a szereteten kívül is mindent megkap. Már volt róla szó, hogy pár év múlva szeretnénk közös gyermeket is vállalni. Ugye majd a mi közös babánkat is fogja ennyire szeretni? Nem lesz különbség a két gyermek közt. Emiatt nagyon félek...

2018. máj. 24. 00:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
90%
6# szerintem annyiban más, hogy az esetek többségében anyukánál marad a gyerek. Tehát az első házasságából született gyerekét apuka nem láthatja minden nap, nem tud annyit foglalkozni vele. És ezt sokszor azzal kompenzálják, hogy elkényeztetik. Persze rengeteg ellenpélda van.
2018. máj. 24. 18:34
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem miattam váltak el. Akkor még nem ismertük egymást. És nem elhagyta a családját, hanem nem működött a kapcsolat, közös megegyezésen alapult a válás. Azóta anyuka is és apuka is ,,boldogabb" és a gyermeket is úgy nevelik, hogy kevésbé hiányozzon az életéből a szeretet.
2018. máj. 24. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!