Van még valaki, aki ebben a jó időben beteg, vagy csak mi vagyunk ilyen szerencsétlenek?
Figyelt kérdés
Itt van végre a jó idő,amit annyira vártunk,erre szerdára kislányom megbetegedett,iszonyúan köhög,folyik az orra,piros a torka,meg a mandulája van bedagadva,vasárnapra márom is elkapta,tegnap meg én.Olyan szerencsétlennek érzem magam,hogy eddig szakadt az eső,azért voltunk bezárva,most meg igaz ki tudunk menni,de én is olyan ramatyul vagyok,hogy legszívesebben már csak meghalni volna kedvem,ugyhogy hiába van jóidő,mi most se tudjuk élvezni,illetve kihasználni.Tiszta szerencsétlenek vagyunk.Nem igérkezik valami elsőosztályú nyárnak.Pedig már nagyon vártuk.Más is járt igy?2010. jún. 15. 04:45
1/4 anonim válasza:
Az én kislányom (5éves) egyweltalán nem beteges, de most ugyanezeket produkálja amit te is írtál + láz. Tegnap elvittem dokihoz, és torok gyulladás, és állítólag nagyon sokan benne vannak!
2/4 anonim válasza:
Tegnap voltunk ügyelten mandulagyulladás, magas csillapithatatlan láz :(
3/4 A kérdező kommentje:
akkor sajnos sokan járunk ebben a cipőben.Pedig az én kislányom sem beteges egyáltalán,mert születése óta egyszer volt egy picit náthás,meg egyszer volt a háromnapos láza,meg múlt hónapban köhögött,meg folyt az orra,meg lázasvolt,és abból a betegségből nem múlt el a köhögés,és az újult ki neki,megtoldva mandulagyulladással.
Akkor minden jót,és mielőbbi gyógyulást mindenkinek!
2010. jún. 15. 08:25
4/4 anonim válasza:
Az én fiam 8,5 hónapos. Kb. 3 hete apa volt iszonyú beteg, aztán ő lassan kiment belőle, erre elkaptam én, múlthét hétfőn szerencsére nem ment dolgozni, így ő volt a kisfiúnkkal, mert én felkelni sem tudtam a láztól. 30 fokos melegben én a takaró alatt fáztam... Aztóta már jobb, már csak kicsit be vagyok rekedve, de szerencsére a Manó nem kapta el.
Jobbulást nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!