Anyósommal megromlott a kapcsolatom, főleg a fiam születése után. Mit csinalnatok?
Férjemmel 10eve vagyunk együtt.Anyosom es ferjem nagyon szoros kapcsolatban vannak egymással.
Ugy kezdődött,hogy mikor elmentünk hazulról átjött mindig kitakarított,pakolt,átrendezte a lakást,parom orult a meglepetésnek,en viszont köpni nyelni nem tudtam,de ha szóvá tettem azt mondta mindig hogy az anyja csak jot akart stb.
Aztan megszületett a fiam,jött naponta többször,pedig en nem akartam,de nem akartam megbántani.De kikapkodta a gyereket a kezembol,lekezelően bánt velem,elvárásokat állított nekem.Aztan egyszer véget vetettem ennek.
Azota heti 1-2-3x latja az unokat,de keveselli es mindig szóvá teszi.Ő birtokolja a parom teljesen es az unokat is nagyon szeretné kisajátítani.Gyomoridegem van mar ha találkozunk.:(
Nem szeretném ujra közel engedni magamhoz,mert félek,hogy ujra megbántana.Ti mit tennétek?Nem
szeretném többször vinni hozzá a fiamat,mint ez a heti pár alkalom.En vagyok a rossz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!