Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a kijelent...

Mit gondoltok erről a kijelentésről?

Figyelt kérdés

Férfiak véleményét is várom, habár nem tudom, mennyien vannak jelen ebbem a kategóriában. Lehet, hogy semennyien :D

Egyszer egy pasi azt mondta nekem, hogy azért akar gyereket, hogy valaki tovább vigye a vérét és a nevét.

Engem ez egy kicsit felháborított. Ez lenne utolsó indok, amiért gyereket vállalnék. Vajon milyen apa lenne ő? Ha csak emiatt vállalna gyereket, gyanítom, hogy nem túl jó.

2018. máj. 17. 17:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez a szaporodás célja, kivétel nélkül mindenkinél. Nálad is, ez az oka a "gyereket szeretnék" érzésnek is.
2018. máj. 17. 22:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Mindenki ezért akar gyereket. Fajfenntartás, az alapvető célja minden élőlénynek.
2018. máj. 17. 23:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Tehát ezek te örökbe akarsz fogadni egy gyereket.
2018. máj. 18. 06:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Neked miért evidens, hogy ha valaki ezen oknál fogva vállal gyereket, akkor a megszületése után nem gondoskodik róla és szereti a gyermekét?
2018. máj. 18. 06:46
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, engem jobban felháborít ha valaki azért vállal gyereket mert az "olyan cuuuki" meg "babucikát akar, és babot ringatni"....ettől inkább eldobom az agyam, mert szemmel láthatólag nem tudja mivel jár egy GYEREK (aki ugye nem baboooka).

Szóval a fenti indok egy komoly gondolkodású felnőtt emberre vall. És egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne szeretné, ne foglalkozna vele majd. Ezt csak te tetted mellé.

A ködfátyolos babavárókból jobban kinézem amúgy azt amit írsz, mert náluk amint leesik a tantusz megváltozik/megváltozhat a hozzáállás is. Szerintem.

2018. máj. 18. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!