Adnád azt a keresztnevet a babádnak, ami egy unokatestvéredé is?
Figyelt kérdés
Ez a kedvenc nevem, de nem fura, hogy ugyanúgy fogják hívni a kisfiamat, mint egy unokatestvéremet?
Az unokatesómmal jó a kapcsolatunk, de csak évente párszor találkozunk, mert az ország különböző részein élünk.
2018. máj. 13. 20:25
11/13 anonim válasza:
Vagy megkérdezted már egyszer, ahol sok választ kaptál. Vagy pár hete volt egy pont ugyanilyen kérdés.
Add nyugidtan az Olivér nevet
12/13 anonim válasza:
Én nem adnék olyan nevet, ami van a családban. De egyébként nem furcsa... vannak generációkon át öröklődő nevek. ha az nem furcsa, hogy papát/apát/babát ugyanúgy hívják, akkor miért lenne furcsa, hogy más rokont ugyanúgy hívnak?
13/13 anonim válasza:
Családban lévő neveket nem adnék. Ez alól egy kivétel van, az egyik rokonnak a második neve az én kedvenc nevem. Mivel nem használja, úgy döntöttem, ez nem ér, és csakazértis ez lesz a lányom neve. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!