Adnád azt a keresztnevet a babádnak, ami egy unokatestvéredé is?
Figyelt kérdés
Ez a kedvenc nevem, de nem fura, hogy ugyanúgy fogják hívni a kisfiamat, mint egy unokatestvéremet?
Az unokatesómmal jó a kapcsolatunk, de csak évente párszor találkozunk, mert az ország különböző részein élünk.
2018. máj. 13. 20:25
1/13 anonim válasza:
No way.
Semmilyen nevet nem adnék ami foglalt a környezetemben.
4/13 anonim válasza:
apám Sándor, keresztapáim Sándorok, nagyapám is sándor volt
egyáltalan nem fura
ha szereted azt a nevet és a párodnak is tetszik mért kéne másikat keresned?? ez nem olyan mint egy felhasználó név hogy ha foglalt akkor nem használhatod :D
5/13 anonim válasza:
Nyugodtan adhatod ugyanazt a nevet, főleg úgy, hogy ritkán találkoztok. Azért szerintem szólj előre az unokatestvérednek!
6/13 anonim válasza:
Nálam unokatesónál már belefér. Nálunk is benne volt a top5-ben a fiaimnál, végül emiatt zártuk ki mondjuk, de ha a no.1 lett volna ez a név akkor adtam volna.
7/13 anonim válasza:
Ilyen esetben igen! Ha gyakrabban találkoznánk akkor nem.
8/13 anonim válasza:
Nálunk ez már bőven kizáró ok volt, mondjuk mi direkt olyan neveket kerestünk a gyerekeinknek, amilyennel nem ismerünk senkit, de sokaknak ez egyáltalán nem szempont.
9/13 anonim válasza:
Én nem adnám,mert ronda neve van. Ha szép neve lenne akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!