Mi lehet ez? Belmozgas vagy esetleg terhesseg?
Legutoljara december 23.an voltam egyutt fiuval.Vedekeztunk.
Januarban es februarban megjott a mensim.Aprilis 1en csak keves jelentkezett.Aztan most megjott es 3napig volt meg.
Mar 6xteszteltem(a legutolso elvegzett teszt idopontja:majus 3) illetve meg aprilis 17en voltam orvosnal es megnezte nincs e veletlenul cisztam.
Viszont mar masfel hete furcsa erzesek vannak a hasamban olyan mintha valaki lenne odabent.Belmozgas lenne vagy mi ez...Eddig kizartnak tartottam hogy terhes lennek de akkor mik lehetnek ezek az erzesek.
Már nem először írsz ki kérdést,szerintem lassan pszichológussal kellene konzultálnod,mert ez amit művelsz,már nem egészen normális.
Másfél hete teszteltél utoljára,az is negatív és még menstruálsz is,ráadásul UH-on sem látott semmi szokatlant az orvos.
Nem vagy terhes.Fogadd el.
Kissé ráparáztál erre, nem gondolod?
Hány éves vagy?
Közel 5 hónapos lennél, nincs olyan, hogy nem mutatja ki a teszt. És olyan sincs, hogy az orvos nem veszi észre uh-n.
Szerintem sem nőgyógyászra van szükséged, ha 5 hónapja ezen aggódsz.
Ember... ha decemberben szexeltél utoljára és azóta párszor volt menstruációd, akkor mi a fenének aggódsz?
Gondolom valami tizenéves tudatlan vagy, akinek nincs jobb dolga, minthogy ide írogat ilyen felesleges kérdéseket.
Érzel valamit lent? Ülj rá a wc-re....
Komolyan már kiakasztó, amikor jösztök s írjátok hogy jaj fél éve együtt voltam a most tollasodó barátommal, azota véreztem minden hónapban de lehetek-e terhes?
Mondd meg édesanyádnak, hogy világosítson fel. Hanem olvass utána a neten, hogy majd ha gyereked lesz ne legyen ilyen tudatlan, mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!