Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi lehet ez? Belmozgas vagy...

Mi lehet ez? Belmozgas vagy esetleg terhesseg?

Figyelt kérdés

Legutoljara december 23.an voltam egyutt fiuval.Vedekeztunk.

Januarban es februarban megjott a mensim.Aprilis 1en csak keves jelentkezett.Aztan most megjott es 3napig volt meg.

Mar 6xteszteltem(a legutolso elvegzett teszt idopontja:majus 3) illetve meg aprilis 17en voltam orvosnal es megnezte nincs e veletlenul cisztam.

Viszont mar masfel hete furcsa erzesek vannak a hasamban olyan mintha​ valaki lenne odabent.Belmozgas lenne vagy mi ez...Eddig kizartnak tartottam hogy terhes lennek de akkor mik lehetnek ezek az erzesek.

2018. máj. 12. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes. Nonszensz a gondolat is.
2018. máj. 12. 21:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
5 hónaposan már azért látszik a has... Csinálj egy tesztet holnap.
2018. máj. 12. 21:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Már nem először írsz ki kérdést,szerintem lassan pszichológussal kellene konzultálnod,mert ez amit művelsz,már nem egészen normális.

Másfél hete teszteltél utoljára,az is negatív és még menstruálsz is,ráadásul UH-on sem látott semmi szokatlant az orvos.

Nem vagy terhes.Fogadd el.

2018. máj. 12. 23:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Kissé ráparáztál erre, nem gondolod?

Hány éves vagy?

Közel 5 hónapos lennél, nincs olyan, hogy nem mutatja ki a teszt. És olyan sincs, hogy az orvos nem veszi észre uh-n.

Szerintem sem nőgyógyászra van szükséged, ha 5 hónapja ezen aggódsz.

2018. máj. 13. 06:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Ember... ha decemberben szexeltél utoljára és azóta párszor volt menstruációd, akkor mi a fenének aggódsz?

Gondolom valami tizenéves tudatlan vagy, akinek nincs jobb dolga, minthogy ide írogat ilyen felesleges kérdéseket.

Érzel valamit lent? Ülj rá a wc-re....

Komolyan már kiakasztó, amikor jösztök s írjátok hogy jaj fél éve együtt voltam a most tollasodó barátommal, azota véreztem minden hónapban de lehetek-e terhes?

Mondd meg édesanyádnak, hogy világosítson fel. Hanem olvass utána a neten, hogy majd ha gyereked lesz ne legyen ilyen tudatlan, mint te!

2018. máj. 13. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!