Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon szerettem volna egy...

Nagyon szerettem volna egy kislányt is, de a férjem nem akar több gyereket. Volt még valaki így?

Figyelt kérdés
Két fiam van, 4 és 6 évesek, imádom őket, de világ életemben vágytam egy kislányra és sajnos, akárhogy probálom, nem tudom elnyomi magamban ezt, úgy érzem még nem teljes a családunk. A férjem visoznt ellenkezőleg, neki abszolut elég a 2 gyerek, nem akar hármat, nem akarja újrakezdeni a babázást, nem alvást, fogzást, stb, élvezi, hogy a fiúk má nagyobbak, lehet velük jönni-menni, kicsit több szabadidőnk van. Persze, tudom én is, hogy abszolut benne van a pakliban, hogy a harmadik is fiú lenne, nyilván ugyanúgy szeretnem akkor is, igazabol nekem hianyzik a babazas is, nagyon vágyom még egy gyerekre. Hogy lehet ezt a helyzetet megoldani? Itt nincs kompromissuzm, nem lehet egy fél gyerekünk...Elválni nem szeretnék, szeretem a férjem és amúgy boldog a családunk, a férjem jó apa, jó férj, semmi panaszom nincs rá.
2018. máj. 10. 12:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9-esnek:

"finoman probalkozhat es ha tenyleg akkora az ellenallas es semmi megegyezes nincsen akkor hagyni kell." Ezt én is így gondolom.

".. KOZOS dontest hogy a no vegye tudomasul. Ez nem kozos dontes." Én úgy gondolom, hogy mivel kell a gyermekhez egy petesejt és egy spermium is, csak két oldalú egyetértésben történhet a fogantatás. (nyilván ezt az élet sokszor felülírja és mindig akadnak eltérő esetek, de nem ezekre gondoltam, hanem a HÁZASSÁGBAN)

Ha csak a nő akar, de a férfi kifejezettem nem, akkor az szimpla vágyakozás, mintha pl. egy egyedülálló nő is szeretne, de sajnos nincs párja.

" Az hol kozos dontes hogy a no tudomasul veszi hogy nem es kesz?" Szerintem úgy közös, hogy egy gyermek nem egy bútordarab, amit ha meggondolja valaki az ízlését, akkor kicserélheti. A gyermeket tanítani kell, játszani kell vele, pénzt kell rá költeni időt és energiát felemésztő "vállalkozás" 18 évre. Ha valaki ezt nem akarja, akkor kutya kötelessége tiszteletben tartani. Innentől kezdve pedig a feleség döntése, hogy emiatt válik és keres más férfit, vagy a férjétől próbál meg suttyomban teherbe esni. (Szerintem egy egyébként boldog családban ez az, ami beteheti a kaput és a végét jelentheti a kapcsolatnak) Akkor vállalja a kockázatot, hogy majd 3 gyerekkel marad egyedül, de a férj marad a hétvégékre, vagy marad a férj, de belerokkan érzelmileg, mert ő már túllépett azon aszakaszon, amit ráerőltettek, vagy esetleg máshol keresi a boldogságot...

Erre írtam, hogy vajon megéri-e az ösztönökre hagyatkozni, semmibe venni a férj döntését főleg, ha már van 2 gyermek!!!

2018. máj. 11. 13:24
 12/12 anonim ***** válasza:
46%

Nem tudom hány évesek vagytok, de lehet még meggondolja magát. Én azt gondolom, hogy a férjnek “kell” engednie. Szerintem sokkal nagyobb “kérés” lemondani egy gyerekről, mint bevállalni mégegyet. Nyilván ezt csak tisztán szabad lerendezni, becsapni semmiképpen nem szabad. Nehéz lesz szerintem rábírnod, hogy vállaljatok még egyet, de én próbálkoznék. Ha látod, hogy sok Neki a téma, akkor egy ideig jegelném és később újra felhoznám. Nagyon drukkolok Nektek!

18 hós anyukája, 19 hetes kismama (még 1-2 gyereket tervező Férjem is szeretné egyelőre😅:))

2018. máj. 11. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!