Mik a kedvenc különleges neveitek?
Melyiket adnàtok közülük?Milyen nevet kapott/fig kapni a gyereketek?
Nyílván,aki nem szereti a különleges neveket az ne írjon,nem akarok vitàt.
Kislányunk Szimóna lesz, de nagy kedvencem még a Kincső is.
Fiúba hagyományos nevet adnák; de valamiért nekem nagyon tetszik a Konor- de itthon elég furán néznének a gyerekemre ezzel a névvel; így nem adnám neki.
Georgina, Gerda, Titanilla, Margaréta, Száva, Liána
Trisztán, Gellért, Lénárd
Nem tudom mennyire különlegesek, de nekem ezek nem tartoznak a hagyományos nevek közé. Szépnek találom mindet, de csak ezeket adnám: Liána, Gerda, Gellért, Lénárd
Szintén Sophie!
Gyönyörű ez a név, nem tudunk betelni vele.
fiúnevek közül kedvenc az Anatol és a Joakim -de nem adnám őket. Amit adnék, az a Toma és a Gellért.
lánynevek közül ami tetszik és adnám is: Heléna, Fédra, Hargita.
Érdekes, mert Teodórát többet is ismerek, így nekem meg pont az nem különleges egyáltalán. Elaonórát is ismerek 1-2-t. mindegyik (T. és E. is) a 30-40es korosztályból való.
Ellenben Fedórát nem ismerek, és szerintem gyönyörű név :)
Fiú nevek közül: Ruben,Nátán,Gedeon,Noé,Szelim,Benjámin.
Ezek mind biblia nevek egyébként. A párom vezeték nevéhez nem mind illik, igazából csak a Gedeon, szóval azt adnám és Benjámin helyett Benettet.
Lány neveknél egyértelműen a Gwendolyn ( magyarul Gvendolin), de nem hiszem, hogy itthon is remek választás lenne számára.
Tetszenek még olyan lány nevek amiket nem adnék a vezetéknév miatt: Milla,Eleonóra,Véta,Anasztázia,Arika
Viszont egy Frida és egy Gerda kislányom biztosan lesz, talán még egy Miriam is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!