Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mik a kedvenc különleges...

Mik a kedvenc különleges neveitek?

Figyelt kérdés

Melyiket adnàtok közülük?Milyen nevet kapott/fig kapni a gyereketek?

Nyílván,aki nem szereti a különleges neveket az ne írjon,nem akarok vitàt.

2018. máj. 7. 16:40
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
95%

Kislányunk Szimóna lesz, de nagy kedvencem még a Kincső is.

Fiúba hagyományos nevet adnák; de valamiért nekem nagyon tetszik a Konor- de itthon elég furán néznének a gyerekemre ezzel a névvel; így nem adnám neki.

2018. máj. 7. 21:49
 22/34 anonim ***** válasza:
94%

Georgina, Gerda, Titanilla, Margaréta, Száva, Liána

Trisztán, Gellért, Lénárd

Nem tudom mennyire különlegesek, de nekem ezek nem tartoznak a hagyományos nevek közé. Szépnek találom mindet, de csak ezeket adnám: Liána, Gerda, Gellért, Lénárd

2018. máj. 7. 22:08
 23/34 anonim ***** válasza:
48%

Szintén Sophie!

Gyönyörű ez a név, nem tudunk betelni vele.

2018. máj. 7. 22:28
 24/34 anonim ***** válasza:

fiúnevek közül kedvenc az Anatol és a Joakim -de nem adnám őket. Amit adnék, az a Toma és a Gellért.

lánynevek közül ami tetszik és adnám is: Heléna, Fédra, Hargita.

2018. máj. 8. 07:53
 25/34 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszik a Helka és a Kolos, de a férjem sosem hallotta még őket, így neki nagyon idegen. Lucánk és Leónk van egyébként.
2018. máj. 8. 11:20
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Elmira :), és Nara
2018. máj. 8. 14:38
 27/34 anonim ***** válasza:
Attól függ, mi számít különlegesnek. Az egyetlen ilyen név, ami eszembe jut, az a Nátániel (Nathanael, több verzióban is láttam), viszont a gyerekemnek inkább valami megszokottabb, de ritkább nevet adnék. Pl. itt többen írták az Eleonórát, az nekem teljesen normális név. Viszont a Teodóra az már különlegesebb, és tetszik is.
2018. máj. 9. 08:31
 28/34 anonim ***** válasza:

Érdekes, mert Teodórát többet is ismerek, így nekem meg pont az nem különleges egyáltalán. Elaonórát is ismerek 1-2-t. mindegyik (T. és E. is) a 30-40es korosztályból való.

Ellenben Fedórát nem ismerek, és szerintem gyönyörű név :)

2018. máj. 9. 08:34
 29/34 anonim ***** válasza:
91%

Fiú nevek közül: Ruben,Nátán,Gedeon,Noé,Szelim,Benjámin.

Ezek mind biblia nevek egyébként. A párom vezeték nevéhez nem mind illik, igazából csak a Gedeon, szóval azt adnám és Benjámin helyett Benettet.

Lány neveknél egyértelműen a Gwendolyn ( magyarul Gvendolin), de nem hiszem, hogy itthon is remek választás lenne számára.

Tetszenek még olyan lány nevek amiket nem adnék a vezetéknév miatt: Milla,Eleonóra,Véta,Anasztázia,Arika

Viszont egy Frida és egy Gerda kislányom biztosan lesz, talán még egy Miriam is. :)

2018. máj. 9. 14:07
 30/34 anonim ***** válasza:
L.:Davina,Rozita. Fiú nevet nem tudok.
2018. máj. 10. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!