Szerintetek a Pálma vagy a Szimonetta név szebb?
Figyelt kérdés
A párommal nem tudunk dönteni.2018. máj. 5. 07:50
12/18 anonim válasza:
Nekünk Pálma a kislányunk, természetesen nagyon szeretjük ezt a nevet. Ritka, egyszerű és tökéletesen illik a kislányunkra. A “növény” mivolta a névnek eszünkbe se jut.
15/18 anonim válasza:
Ha nagyon nem tudtok dönteni a vezetéknévtől függően adhatnátok mindkettőt is,mint Szimonetta Pálma vagy Pálma Szimonetta.
A Szimonetta névhez a vezetéknév majdnem mindegy, de egy Kiss Pálma vagy Szép Pálma már érdekesen hangozhat az oviban/suliban. Persze nem tudom, hogy nektek mi a vezetéknevetek csak azért írtam, mert ebben a kérdésben a vezetéknév is döntőbíró lehet.
16/18 anonim válasza:
#12-es vagyok. Örülök, hogy azért lettem lepontozva, mert Pálmának hívják a kislányunkat és szeretjük ezt a nevet. Sajnálom, hogy valakinek ez a boldogsága, tényleg sajnálom szegényt.
17/18 anonim válasza:
Pálma. De ott van pl. a Bianka. Az nem tetszene? A Szimonetta nem magyar névnek tűnik.Persze attól is függ, melyik illik jobban a vezetéknévhez.
18/18 anonim válasza:
Szimonetta. Nővéremet is így hívják- számomra kedves név. Nettinek becézi mindenki,ha ez segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!