Szerintetek melyik szebb nev Amira vagy Leila?
Figyelt kérdés
2018. jan. 28. 12:11
1/13 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik az Amira. A Leilának nincs szép hangzása szerintem.
3/13 anonim válasza:
Amira.Ha lányom lett volna listás volr, de apa szerint olyan mint egy autó márkanév😂
Nekem tetszik.
4/13 A kérdező kommentje:
Sokak szerint túl romás név , de szerintem ez egyáltalán nem igaz ,létezik ennél sokkal inkább romás név. Sőt a környezetemben nem is ismerek ilyen nevű lányt.
Ui:. Írhattok a fent említett két névhez hasonlóakat, Köszönöm :)
2018. jan. 28. 12:28
6/13 anonim válasza:
Az Amira szebb.
Nekem 10 évig az Amina volt a kedvencem, de a férjemnek nem tetszett, így Gréta lett.
7/13 anonim válasza:
Hát mindkettő romás, egyik se tetszik, de akkor már inkább Leila, az felnőttként is vállalható. Az Amira nagyon gyerekes, és nekem csúnya is. De adjátok azt amelyik nektek jobban tetszik.
8/13 anonim válasza:
A roma szomszedoknal pont ezek a nevek a menők, plusz akiket az orvosnál hallok, eddig minden leile es amira kisebbségi.
9/13 anonim válasza:
Nekem a Leia a kezvencem de az nem adható.
Elmira? Az a befutó nevünk.
10/13 anonim válasza:
Nalunk is a romak kedvenc nevei. Egyik sem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!