Mit szolnátok/éreznétek ha babátok születik es apuka a facen olyan "érdekesen"kommentálja?
Unokatesom az apa.(messze elnek alig van kapcsolat)
Folyamatosan olyanokat posztol mikor hol lesz buli diszko koncert, ezek között egyszercsak felbukkan egy "apa leszek" poszt.alatta gratulaciok.
Meglepve rá is kérdeztem mikor jön a baba. Nem válaszolt.
De megosztott ujabb koncertes meghivot.
Erre pár hétre ujszülöttről kép. Alatta gratulaciok es dicserik milyen szép a baba. Mire uncsitesom kommentálja hogy "jo sok munka is volt benne"
Ujabb babakép, dicseretek, uncsitesom ujabb kommentje, persze olyan szép mint az apja és röhögő smilek.
A párja olyan nő aki gyereket akart de uncsitesom kb nem ugy néz ki mint aki szintén
Ujabb bulis posztok a továbbiakban
Nem is tudom ha ezek engem érintenének márhogy igy nyilatkozna a gyerekemrol az apja nekem rosszul esne valahol. Vagy én vagyok tul komoly, humorérzéketlen?
En csak forditva gondoltam bele.
Es nem tudom en vagyok e esetleg regimodi de engem az is lehet hogy bantana is az ha az akivel gyereket vállalok igy nyilatkozna vagy nyilvanosban titkolná hogy apa lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!