Párommal több éve próbálkozunk a babával! (4 éve) Szedek vitamint, méhpempő, teák stb.. Én voltam orvosnál minden rendben! De volt a párom egy sperma vizsgálaton ott azt mondták minden oké. Esetleg tudnátok ajalalni valami vitamint, vagy bármit?
Mennyi le lájkol válasz annak ellenére hogy mindegyik értelmes.Azt mondod nem görcsölsz rá,de eszed a mehpempot,ovutesztelsz stb..stb.
Nem fognak téged addig tovább vizsgálni míg a párod spermajarol ki nem derül, hogy rendben van e.Ja, hogy ő nem megy ilyen helyre?, mert gondolom ha menne már rég lehetne gyereketek,de ő nem az a fajta és benned van a hiba mindenképpen, akkor még gyogyitgassd magad szedjel meg vitamint majd +4ev múlva rájössz, hogy kár volt.
Rosszindulatú vagy....jobbulást!
Ő is volt vizsgálaton minden rendben volt...
Igen voltam!
Hat x napokon kellett menni....azt tudom,és volt olyan is ,hogy cukros vizet kellett innom,és utána újra vettek vért..ez kb 2 éve volt.
De mindent rendben talàltak!Végülis nagyon stresszes a munkàm,vállakozásom van!Csak ez lehet a hiba sokak szerint...de én úgy vagyok ezzel,hogy ha egészségesek vagyunk csak lesz egyszer!
És majd megyünk lassan nyaralni;) ott kipapcsolok,és ott összehozzuk a babyt🤗
De ha van bármi tanácsa bárkinek,nagyon szívesen fogadom!
Akár privátban is 🤗
Ez van, pedig tudat alatt nagyon is rápörögtök, és akarjátok, stresszeltek, nem jön.
Unokatesóméknál 10 éve nem jön a második, holott az első azonnal fogant egy nyaralás alatt "véletlen". A második meg nem-nem-nem.
Nem is fog, tiszta stressz mindkét szülő, és az a szomorú, hogy a meglévő gyerekre sokszor szrnak a meg nem fogant miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!